UYUŞTURUCU MADDE RİSK DURUMU TESPİTİ TOPLANTISI VALİ ELBAN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

GÜNDEM 02.12.2020 - 17:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1743+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU MADDE RİSK DURUMU TESPİTİ TOPLANTISI VALİ ELBAN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

  Vali Süleyman Elban başkanlığında düzenlenen toplantıda;  ilimizin uyuşturucu ile mücadele, eğitim ve önleme, tedavi ve rehabilitasyon durumları detayları ile ele alındı.     Çukurova Kalkınma Ajansı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Selimoğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri  katıldı.    Madde bağımlılığı konusunda risk durumu ve bağımlılıkla mücadeleye ilişkin yol haritasının değerlendirildiği toplantıda kısa bir konuşma yapan Vali Elban,  bağımlılıkla mücadelenin toplumun tüm kesimini kapsayan topyekun bir mücadele gerektirdiğini ifade etti. Madde bağımlılığında farkındalığın artırılmasının mücadelede büyük önem taşıdığını belirten Vali Elban, “Madde bağımlılığı geleceğimizi tehdit eden küresel bir sorundur. Bu konuda toplumumuzu özellikle gençlerimizi, yıkıcı sonuçları olan bu illete karşı bilinçlendirmeliyiz. Bizlerin el ele vererek üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yok. Geleceğimizi karartan bağımlılık sorununu da toplumumuzun tüm kesimleriyle, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın iş birliği ve gayretleriyle ortadan kaldırabileceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.    Vali Elban’ın konuşmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Selimoğlu tarafından yapılan sunumla devam eden toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.        
 
Vali Süleyman Elban başkanlığında düzenlenen toplantıda;  ilimizin uyuşturucu ile mücadele, eğitim ve önleme, tedavi ve rehabilitasyon durumları detayları ile ele alındı.  
 
Çukurova Kalkınma Ajansı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Adana Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Selimoğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri  katıldı. 
 
Madde bağımlılığı konusunda risk durumu ve bağımlılıkla mücadeleye ilişkin yol haritasının değerlendirildiği toplantıda kısa bir konuşma yapan Vali Elban,  bağımlılıkla mücadelenin toplumun tüm kesimini kapsayan topyekun bir mücadele gerektirdiğini ifade etti. Madde bağımlılığında farkındalığın artırılmasının mücadelede büyük önem taşıdığını belirten Vali Elban, “Madde bağımlılığı geleceğimizi tehdit eden küresel bir sorundur. Bu konuda toplumumuzu özellikle gençlerimizi, yıkıcı sonuçları olan bu illete karşı bilinçlendirmeliyiz. Bizlerin el ele vererek üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorun yok. Geleceğimizi karartan bağımlılık sorununu da toplumumuzun tüm kesimleriyle, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın iş birliği ve gayretleriyle ortadan kaldırabileceğimize yürekten inanıyorum.” dedi. 
 
Vali Elban’ın konuşmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Hakkı Selimoğlu tarafından yapılan sunumla devam eden toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.