UYUŞTURUCUYA KARŞI TİYATROLU MÜCADELE

16.10.2019 - 15:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1470+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCUYA KARŞI TİYATROLU MÜCADELE

    Çağımızın illeti uyuşturucu ile mücadelede çeşitli yöntemler kullanılıyor. Emniyet güçlerinin verdiği mücadelenin yanı sıra; kültür-sanat ve sportif etkinlikler de bu mücadelenin araçları olarak devreye giriyor. Uyuşturucu ile mücadelede farkındalık yaratmak amacıyla; Adana Kaktüs Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği de, bu mücadeleye katkı koymak amacıyla, bir tiyatro oyununun sahnelenmesini sağladı.     Adana'da Kaktüs Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, Uyuşturucuya karşı mücadele kapsamında ''Ayın Gölgesi'' adlı oyunun Adana'da sahnelenmesini sağladı. Uyuşturucu ile mücadele de farkındalık yaratmak amacıyla; yazar ve yönetmenliğini Ali Pehlivan'ın yaptığı Mersin Sanev Tiyatro Okulu'nun oyuncuları Ali Ayhan, Yıldız Kılıç, Dilek Yurtsever, Melih Arslan ve Gazeteci Oğuz Topaçoğlu'nun rol aldığı oyun, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Kaktüs Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Menzile Ocak, Madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla böyle bir organizasyona giriştiklerini belirterek, ''Ayın Gölgesi tiyatro oyunu bizim ilk etkinliğimiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi tehdit eden madde bağımlılığı ile mücadelede, farkındalık yaratmayı amaçlayan bu etkinliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Her çocuk bizim için kıymetlidir. Onlara ulaşabilmenin en güzel yolu anneye dokunmaktan geçer. Bizde anne - çocuk ilişkisine, dolayısı ile de aile ilişkisine katkıda bulunabilmek amacıyla yola çıkan aynı okulda görev yapan öğretmenleriz.'' Oyunu; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Yardımcısı Sait Güleç, ÇGC üyeleri Şahin Esendemir, Ayten Çay ve Jale Şahinoğlu'da izledi.

 

 

Çağımızın illeti uyuşturucu ile mücadelede çeşitli yöntemler kullanılıyor. Emniyet güçlerinin verdiği mücadelenin yanı sıra; kültür-sanat ve sportif etkinlikler de bu mücadelenin araçları olarak devreye giriyor. Uyuşturucu ile mücadelede farkındalık yaratmak amacıyla; Adana Kaktüs Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği de, bu mücadeleye katkı koymak amacıyla, bir tiyatro oyununun sahnelenmesini sağladı.

 

 

Adana'da Kaktüs Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği, Uyuşturucuya karşı mücadele kapsamında ''Ayın Gölgesi'' adlı oyunun Adana'da sahnelenmesini sağladı.

Uyuşturucu ile mücadele de farkındalık yaratmak amacıyla; yazar ve yönetmenliğini Ali Pehlivan'ın yaptığı Mersin Sanev Tiyatro Okulu'nun oyuncuları Ali Ayhan, Yıldız Kılıç, Dilek Yurtsever, Melih Arslan ve Gazeteci Oğuz Topaçoğlu'nun rol aldığı oyun, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sahnelendi.

Kaktüs Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Menzile Ocak, Madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla böyle bir organizasyona giriştiklerini belirterek,

''Ayın Gölgesi tiyatro oyunu bizim ilk etkinliğimiz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi tehdit eden madde bağımlılığı ile mücadelede, farkındalık yaratmayı amaçlayan bu etkinliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Her çocuk bizim için kıymetlidir. Onlara ulaşabilmenin en güzel yolu anneye dokunmaktan geçer. Bizde anne - çocuk ilişkisine, dolayısı ile de aile ilişkisine katkıda bulunabilmek amacıyla yola çıkan aynı okulda görev yapan öğretmenleriz.''

Oyunu; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Yardımcısı Sait Güleç, ÇGC üyeleri Şahin Esendemir, Ayten Çay ve Jale Şahinoğlu'da izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.