UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRECEK

27.06.2018 - 08:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1372+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRECEK

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, uyuşturucunun ülkelerin sınırlarını aşarak insanlığı tehdit eden küresel bir sorun haline geldiğini söyledi. Yıldız, Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Yıldız, mesajında, uyuşturucunun terör ve suç örgütlerinin en büyük finansal kaynaklarından biri olduğuna dikkat çekerek uyuşturucuyla mücadele etmenin öneminin çok büyük olduğunu bildirdi.  Yıldız, şöyle dedi: “Adana İl Emniyet Müdürlüğü olarak 'Gençliğimizi Geleceğimizi Uyuşturucuya Çaldırmayacağız' sloganından hareketle; personelimiz 7 gün 24 saat esasıyla gece gündüz demeden uyuşturucuyla mücadelede kararlı çalışmalarına devam etmekte, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmamaktadır. Riskli bölgelerde aralıksız kontroller sürüyor, sokak satıcılarına göz açtırmıyoruz. Uyuşturucuyla yapılan mücadelenin önem ve kararlılığını gösteren bugün dolayısıyla mücadeleye katkı sağlayan tüm kurumlar, STK' lar ile mücadelemize katkı sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra çalışmalarımızın aynı kararlılık ve azimle süreceğinin bilinmesini isteriz.”

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, uyuşturucunun ülkelerin sınırlarını aşarak insanlığı tehdit eden küresel bir sorun haline geldiğini söyledi. Yıldız, Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Yıldız, mesajında, uyuşturucunun terör ve suç örgütlerinin en büyük finansal kaynaklarından biri olduğuna dikkat çekerek uyuşturucuyla mücadele etmenin öneminin çok büyük olduğunu bildirdi. 
Yıldız, şöyle dedi: “Adana İl Emniyet Müdürlüğü olarak 'Gençliğimizi Geleceğimizi Uyuşturucuya Çaldırmayacağız' sloganından hareketle; personelimiz 7 gün 24 saat esasıyla gece gündüz demeden uyuşturucuyla mücadelede kararlı çalışmalarına devam etmekte, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmamaktadır. Riskli bölgelerde aralıksız kontroller sürüyor, sokak satıcılarına göz açtırmıyoruz. Uyuşturucuyla yapılan mücadelenin önem ve kararlılığını gösteren bugün dolayısıyla mücadeleye katkı sağlayan tüm kurumlar, STK' lar ile mücadelemize katkı sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra çalışmalarımızın aynı kararlılık ve azimle süreceğinin bilinmesini isteriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.