VakıfBank’a Stevie’den iki ödül birden

EKONOMİ 28.10.2017 - 08:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1526+ kez okundu.
 

VakıfBank’a Stevie’den iki ödül birden

                                                                             Uluslararası iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri sayılan International Business Awards’ta (Stevie Awards) VakıfBank’a iki ödül birden verildi. VakıfBank tüm dünyada kabul görmüş başarılı kuruluşları ve yöneticileri ödüllendiren bu prestijli organizasyondan “720° Müşteri Yönetimi” ürünü ile “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Yeni Ürünler ve Servisler”, “OGM Kart” ürünüyle de “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Finansal Kart” kategorilerinde ödüle layık görüldü. “Yeni Türkiye’nin Lider Bankası” olma vizyonuyla çalışmalarını yürüten VakıfBank, dünya çapında dev firmalarının yönetim, müşteri hizmetleri, insan kaynakları, pazarlama ve yeni ürün gibi başlıklarda değerlendirildiği ve bu sene 14. düzenlenen International Business Awards’tan (Stevie Awards) önemli ödüllerle döndü. VakıfBank müşterilerinin bankacılık hizmetlerinden daha avantajlı bir şekilde yararlanabilmeleri için geliştirdiği “720° Müşteri Yönetimi” ürünü ile “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Yeni Ürünler ve Servisler”, “OGM Kart” ürünüyle de “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Finansal Kart” kategorilerinde ödüle layık görüldü. 720° Müşteri Yönetimi: Aile Bankacılığı VakıfBank’ın International Business Awards’ta finans alanında  “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Yeni Ürünler ve Servisler” kategorisinde ödüle layık görülen ürünü “720° Müşteri Yönetimi” sayesinde müşteriler, sadece bireysel nitelikte değil aile (anne-baba-eş-çocuk) bağlantılarıyla da birlikte değerlendiriliyor. 720° Müşteri Yönetimi Sistemi ile bireysel kredi kullandırımlarında müşterilerine kısıt oluşturabilecek gelir ve istihbarat sınırlarını genişleten VakıfBank, daha çok müşterinin bankacılık sistemine ve dolayısıyla ülke ekonomisine kazandırılmasını sağlıyor. Sektöründe Rakipsiz Kart:  OGM Kart VakıfBank’a International Business Awards’ta “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Finansal Kart” kategorisinde ödülü getiren OGM Kart, ahşap, mobilyacılık, uluslar arası entegre tesisleri ve orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için alternatif bir tahsilat ve ödeme ürünü olarak tasarlandı ve işletmelerin T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nden (OGM) aldıkları ürünlerin bedellerini peşin ve vadeli olarak geri ödemelerini sağlamak amacıyla geliştirildi. Firmaların OGM’ye vadeli mal alımı için vermek zorunda oldukları teminat mektubuna alternatif olan OGM Kart, firmalara nakit akış takibi kolaylığı, Orman Genel Müdürlüğü’ne de tahsilat garantisi sağlıyor. Kâğıt üzerinde gerçekleştirilen işlemleri de dijital ortama aktararak ormanların korunmasında önemli bir fayda sağlayan OGM Kart, bu yönüyle de VakıfBank’ın sürdürülebilirlik endeksi projesi kapsamında edineceği ISO 9001 ve ISO 14001 sertifikasyonlarına da birebir uyum gösteriyor.      

 

                                                                      

 

 

Uluslararası iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri sayılan International Business Awards’ta (Stevie Awards) VakıfBank’a iki ödül birden verildi. VakıfBank tüm dünyada kabul görmüş başarılı kuruluşları ve yöneticileri ödüllendiren bu prestijli organizasyondan “720° Müşteri Yönetimi” ürünü ileYılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Yeni Ürünler ve Servisler”,OGM Kart” ürünüyle de “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Finansal Kart” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

“Yeni Türkiye’nin Lider Bankası” olma vizyonuyla çalışmalarını yürüten VakıfBank, dünya çapında dev firmalarının yönetim, müşteri hizmetleri, insan kaynakları, pazarlama ve yeni ürün gibi başlıklarda değerlendirildiği ve bu sene 14. düzenlenen International Business Awards’tan (Stevie Awards) önemli ödüllerle döndü.

VakıfBank müşterilerinin bankacılık hizmetlerinden daha avantajlı bir şekilde yararlanabilmeleri için geliştirdiği “720° Müşteri Yönetimi” ürünü ile Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Yeni Ürünler ve Servisler”, OGM Kart” ürünüyle de “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Finansal Kart” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

720° Müşteri Yönetimi: Aile Bankacılığı

VakıfBank’ın International Business Awards’ta finans alanında  “Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Yeni Ürünler ve Servisler” kategorisinde ödüle layık görülen ürünü “720° Müşteri Yönetimi” sayesinde müşteriler, sadece bireysel nitelikte değil aile (anne-baba-eş-çocuk) bağlantılarıyla da birlikte değerlendiriliyor. 720° Müşteri Yönetimi Sistemi ile bireysel kredi kullandırımlarında müşterilerine kısıt oluşturabilecek gelir ve istihbarat sınırlarını genişleten VakıfBank, daha çok müşterinin bankacılık sistemine ve dolayısıyla ülke ekonomisine kazandırılmasını sağlıyor.

Sektöründe Rakipsiz Kart:  OGM Kart

VakıfBank’a International Business Awards’ta Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası - Finansal Kart” kategorisinde ödülü getiren OGM Kart, ahşap, mobilyacılık, uluslar arası entegre tesisleri ve orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için alternatif bir tahsilat ve ödeme ürünü olarak tasarlandı ve işletmelerin T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nden (OGM) aldıkları ürünlerin bedellerini peşin ve vadeli olarak geri ödemelerini sağlamak amacıyla geliştirildi. Firmaların OGM’ye vadeli mal alımı için vermek zorunda oldukları teminat mektubuna alternatif olan OGM Kart, firmalara nakit akış takibi kolaylığı, Orman Genel Müdürlüğü’ne de tahsilat garantisi sağlıyor. Kâğıt üzerinde gerçekleştirilen işlemleri de dijital ortama aktararak ormanların korunmasında önemli bir fayda sağlayan OGM Kart, bu yönüyle de VakıfBank’ın sürdürülebilirlik endeksi projesi kapsamında edineceği ISO 9001 ve ISO 14001 sertifikasyonlarına da birebir uyum gösteriyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.