Vakıfbank’tan Başkan Uludağ’a nezaket ziyareti

GÜNDEM 12.10.2017 - 15:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1543+ kez okundu.
 

Vakıfbank’tan Başkan Uludağ’a nezaket ziyareti

  Vakıfbank Genel Müdürlüğü tarafından kurulan Yerel Yönetimler Bankacılığı Pazarlama Başkanlığı yöneticileri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Bilal Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yöneticilere başarılar diledi. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete Vakıfbank Genel Müdürlüğü Yerel Yönetimler Pazarlama Müdürü Ali Haydar Erdoğan ile Vakıfbank Sarıçam Şube Müdüresi Ayşe Akat katıldı. Ziyarette sırasında karşılıklı projeler ve finansman kaynakları üzerinde bilgi alış- verişinde bulunulurken,  Yerel Yönetimler Pazarlama Müdürü Ali Haydar Erdoğan, Pazarlama Başkanları Mustafa Özbey’in bilgileri dâhilinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti. Ali Haydar Erdoğan,”Sunulan hizmetler arasında belediye hizmet binasının elektrik giderlerinin sıfıra düşürülmesi ve karbon ayak izinin azaltılması ile yeşil hizmet binaları da yer alıyor. Ayrıca müşterilerimize alternatif finansman modelleri hakkında bilgiler sunuyoruz. Projelerin hayata geçirilmesi için Vakıfbank danışmanlığı olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor.” dedi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, belediye yararına olan her işin altına imza koyacaklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilal Uludağ,”Bizlere anlattığınız ve belediyemize faydalı olacağına inandığımız işleri her zaman uygulamaya hazırız.  Oldukça faydalı bir görüşme oldu. Ziyaretinizden dolayı ve vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “ diye konuştu.  

 

Vakıfbank Genel Müdürlüğü tarafından kurulan Yerel Yönetimler Bankacılığı Pazarlama Başkanlığı yöneticileri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Bilal Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yöneticilere başarılar diledi.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete Vakıfbank Genel Müdürlüğü Yerel Yönetimler Pazarlama Müdürü Ali Haydar Erdoğan ile Vakıfbank Sarıçam Şube Müdüresi Ayşe Akat katıldı.

Ziyarette sırasında karşılıklı projeler ve finansman kaynakları üzerinde bilgi alış- verişinde bulunulurken,  Yerel Yönetimler Pazarlama Müdürü Ali Haydar Erdoğan, Pazarlama Başkanları Mustafa Özbey’in bilgileri dâhilinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade etti. Ali Haydar Erdoğan,”Sunulan hizmetler arasında belediye hizmet binasının elektrik giderlerinin sıfıra düşürülmesi ve karbon ayak izinin azaltılması ile yeşil hizmet binaları da yer alıyor. Ayrıca müşterilerimize alternatif finansman modelleri hakkında bilgiler sunuyoruz. Projelerin hayata geçirilmesi için Vakıfbank danışmanlığı olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, belediye yararına olan her işin altına imza koyacaklarını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilal Uludağ,”Bizlere anlattığınız ve belediyemize faydalı olacağına inandığımız işleri her zaman uygulamaya hazırız.  Oldukça faydalı bir görüşme oldu. Ziyaretinizden dolayı ve vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.