Vali Demirtaş, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak’ı Ziyaret Etti

SİYASET 21.10.2017 - 08:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1615+ kez okundu.
 

Vali Demirtaş, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak’ı Ziyaret Etti

    Vali Mahmut Demirtaş, yeni görevi dolayısıyla geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Adli Yargı ve  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak’a idae-i ziyarette bulundu.   Kentte gerçekleştirilen adalet yatırımlarının irdelendiği ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, Adli Yargı ve  Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Mehmet Ali Çolak’a bir kez daha hayırlı olsun temennisinde bulundu ve görevinde başarılar diledi.   Adli Yargı ve  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak ise Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden onur duyduğunu söyledi ve teşekkür etti.   Ziyarette Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de hazır bulundu.

 

 

Vali Mahmut Demirtaş, yeni görevi dolayısıyla geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Adli Yargı ve  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak’a idae-i ziyarette bulundu.

 

Kentte gerçekleştirilen adalet yatırımlarının irdelendiği ziyarette Vali Mahmut Demirtaş, Adli Yargı ve  Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Mehmet Ali Çolak’a bir kez daha hayırlı olsun temennisinde bulundu ve görevinde başarılar diledi.

 

Adli Yargı ve  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Çolak ise Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden onur duyduğunu söyledi ve teşekkür etti.

 

Ziyarette Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.