VALİ DEMİRTAŞ FATİN RÜŞTÜ ZORLU ORTAOKULUNDA GÜNEY ADANA KALKINMA PROGRAMI KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERE KATILDI

GÜNDEM 22.02.2020 - 13:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1896+ kez okundu.
 

VALİ DEMİRTAŞ FATİN RÜŞTÜ ZORLU ORTAOKULUNDA GÜNEY ADANA KALKINMA PROGRAMI KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERE KATILDI

  Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında Yüreğir Fatin Rüştü Zorlu Ortaokulunda İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen seminer etkinliği Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Murat Süzen, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Güney Adana Kalkınma Programı tanıtım videosu ile devam eden etkinlikte; İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Bilinçli Gençler Sağlıklı Nesiller Projesi kapsamında internetin bilinçli, güvenli kullanılması konusunda farkındalığın artırılması ve internet kafelerden topluma yönelecek tüm tehlikelerin bertaraf edilmesi amacıyla "Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri" semineri düzenlendi. Öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenen etkinlikte, İl Sağlık Müdürlüğünce yürütülmekte olan “Sağlıklı Yaşam Hareketi” projesi kapsamında öğrencilere besin öğeleri ve besin grupları, sağlıklı bir yemek tabağının nasıl olması gerektiği, sabah, öğle ve akşam yemekleri örnekleri ile sağlıklı beslenme hakkında eğitim verildi. Seminerler sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Demirtaş, Adana’nın tarihine önemli bir not düştükleri Güney Adana Kalkınma Programı ile kültür, istihdam, sağlık gibi kentsel dönüşüm hareketlerinin yanı sıra eğitim alanında öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri etkinliklerle topyekûn bir kalkınma sinerjisi oluşturduklarını kaydetti ve okulda düzenledikleri bu ortak faaliyetlerin öğrencilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.    

 

Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında Yüreğir Fatin Rüştü Zorlu Ortaokulunda İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen seminer etkinliği Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Murat Süzen, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Güney Adana Kalkınma Programı tanıtım videosu ile devam eden etkinlikte; İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Bilinçli Gençler Sağlıklı Nesiller Projesi kapsamında internetin bilinçli, güvenli kullanılması konusunda farkındalığın artırılması ve internet kafelerden topluma yönelecek tüm tehlikelerin bertaraf edilmesi amacıyla "Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri" semineri düzenlendi.

Öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenen etkinlikte, İl Sağlık Müdürlüğünce yürütülmekte olan “Sağlıklı Yaşam Hareketi” projesi kapsamında öğrencilere besin öğeleri ve besin grupları, sağlıklı bir yemek tabağının nasıl olması gerektiği, sabah, öğle ve akşam yemekleri örnekleri ile sağlıklı beslenme hakkında eğitim verildi.

Seminerler sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Demirtaş, Adana’nın tarihine önemli bir not düştükleri Güney Adana Kalkınma Programı ile kültür, istihdam, sağlık gibi kentsel dönüşüm hareketlerinin yanı sıra eğitim alanında öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri etkinliklerle topyekûn bir kalkınma sinerjisi oluşturduklarını kaydetti ve okulda düzenledikleri bu ortak faaliyetlerin öğrencilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.