VALİ DEMİRTAŞ, İLÇELERİN GENEL DURUMUNU DEĞERLENDİRMEK ÜZERE KAYMAKAMLARLA BİR ARAYA GELDİ

SİYASET 05.10.2018 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1233+ kez okundu.
 

VALİ DEMİRTAŞ, İLÇELERİN GENEL DURUMUNU DEĞERLENDİRMEK ÜZERE KAYMAKAMLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Mahmut Demirtaş, devam eden ve proje halindeki kamu yatırımlarını değerlendirmek, ilçelerde gerçekleştirilen kamu hizmetlerini masaya yatırmak ve vatandaşların taleplerini ele almak üzere, Adana’nın tüm ilçelerinde görev yapan kaymakamlarla bir araya geldi.   Vali Demirtaş, Valilik Makamında gerçekleştirdiği toplantıda, kaymakamlardan görev yaptıkları  ilçelerin genel durumu ve verilen kamu hizmetleri hakkında bilgiler aldı.   Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda tek tek söz alan ilçe kaymakamları, görev yerlerinde gerçekleştirilen hizmetler, eksiklikler ve vatandaşların çeşitli konulardaki talep ve beklentilerinin karşılanması noktasında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.     Adana’nın, merkez ve İlçelerindeki kamu  hizmetlerine  ilişkin yol haritasının  detaylarıyla masaya yatırıldığı toplantıda kaymakamlara hitap eden Vali Mahmut Demirtaş,  vatandaşların dile getirdikleri taleplerin yerine getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli hassasiyet ve gayretin gösterilmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.   Toplantı, Vali Mahmut Demirtaş’ın ilçe kaymakamlarına verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür etmesi ve çalışmalarında başarılar dilemesiyle son buldu.  

Vali Mahmut Demirtaş, devam eden ve proje halindeki kamu yatırımlarını değerlendirmek, ilçelerde gerçekleştirilen kamu hizmetlerini masaya yatırmak ve vatandaşların taleplerini ele almak üzere, Adana’nın tüm ilçelerinde görev yapan kaymakamlarla bir araya geldi.

 

Vali Demirtaş, Valilik Makamında gerçekleştirdiği toplantıda, kaymakamlardan görev yaptıkları  ilçelerin genel durumu ve verilen kamu hizmetleri hakkında bilgiler aldı.

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda tek tek söz alan ilçe kaymakamları, görev yerlerinde gerçekleştirilen hizmetler, eksiklikler ve vatandaşların çeşitli konulardaki talep ve beklentilerinin karşılanması noktasında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.  

 

Adana’nın, merkez ve İlçelerindeki kamu  hizmetlerine  ilişkin yol haritasının  detaylarıyla masaya yatırıldığı toplantıda kaymakamlara hitap eden Vali Mahmut Demirtaş,  vatandaşların dile getirdikleri taleplerin yerine getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli hassasiyet ve gayretin gösterilmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

 

Toplantı, Vali Mahmut Demirtaş’ın ilçe kaymakamlarına verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür etmesi ve çalışmalarında başarılar dilemesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.