VALİ DEMİRTAŞ İLE BAŞKANLAR HAVALİMANI TAKSİ ESNAFININ AŞURE GÜNÜNDE BULUŞTU…

SİYASET 05.10.2018 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2228+ kez okundu.
 

VALİ DEMİRTAŞ İLE BAŞKANLAR HAVALİMANI TAKSİ ESNAFININ AŞURE GÜNÜNDE BULUŞTU…

ŞAKİRPAŞA HAVA LİMANI'NDA HİZMET VEREN BİRLİK TAKSİ KOOP TARAFINDAN DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ'NE, VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ, VALİ YARDIMCISI MUSTAFA YAVUZ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK ESKİ BAKANI FATMA GÜLDEMET SARI, SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR, ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN, ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK, BİRLİK BAŞKAN VEKİLLERİ MUSTAFA GÖKTAŞ VE KENAN YILMAZ İLE ESNAF ODASI BAŞKANLARI İLE ESNAFLAR DA KATILARAK DESTEK VERDİ.   ADANA  - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana ESOB'a bağlı Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası'na kayıtlı Şakirpaşa Hava Limanı Birlik Taksi Koop tarafından düzenlenen geleneksel aşure gününe katılarak, esnaflara elleriyle aşure dağıttı…   Birlik Taksi Koop Hizmet Binası bahçesinde yapılan etkinliğe Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,   ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek de katılarak, etkinliğe katılan esnaf ve çalışanlara elleriyle aşure ikram ettiler.   Etkinliğe, Hava Limanı'ndan Sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Birlik Başkan Vekilleri, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş,  Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Piyangocular Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Mermerciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Öğrü, Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası Başkanı Kemal Deniz, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp ile çok sayıda esnaf ile adli, askeri ve emniyet teşkilatı mensupları, belediye temsilcileri ile birlik ve oda personeli de katılarak destek verdiler.   Birlik Başkanı Sözütek ve Başkan Vekili Kenan Yılmaz ile Hava Limanı Birlik Taksi Koop Başkanı Umut Baykan, etkinliğe gelen Vali Demirtaş ve Başkanlar ile misafirlerini ayrı ayrı ayakta karşılayarak yer gösterirken, kuru fasulye, bulgur pilavı ve aşureden oluşan öğle yemeğini de ikram ettiler.     Protokol mensupları ve diğer misafirleri, aile ortamında, sıcak ve samimi bir sohbet ile yemeklerini yerken, etkinliği düzenleyen yönetici ve emekleri geçen personele de teşekkür ettiler.   Başkan Yılmaz ile Koop Başkanı Umut Baykan da,  katılım ve desteklerinden dolayı protokol mensupları ile esnaf yöneticilerine, ayrı ayrı teşekkür ederek, aynı samimiyet içerisinde kucaklaşarak uğurladılar.

ŞAKİRPAŞA HAVA LİMANI'NDA HİZMET VEREN BİRLİK TAKSİ KOOP TARAFINDAN DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ'NE, VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ, VALİ YARDIMCISI MUSTAFA YAVUZ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK ESKİ BAKANI FATMA GÜLDEMET SARI, SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR, ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI SONER ÇETİN, ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK, BİRLİK BAŞKAN VEKİLLERİ MUSTAFA GÖKTAŞ VE KENAN YILMAZ İLE ESNAF ODASI BAŞKANLARI İLE ESNAFLAR DA KATILARAK DESTEK VERDİ.

 

ADANA  - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana ESOB'a bağlı Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası'na kayıtlı Şakirpaşa Hava Limanı Birlik Taksi Koop tarafından düzenlenen geleneksel aşure gününe katılarak, esnaflara elleriyle aşure dağıttı…

 

Birlik Taksi Koop Hizmet Binası bahçesinde yapılan etkinliğe Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,   ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek de katılarak, etkinliğe katılan esnaf ve çalışanlara elleriyle aşure ikram ettiler.

 

Etkinliğe, Hava Limanı'ndan Sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz,

Birlik Başkan Vekilleri, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş,  Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Piyangocular Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Mermerciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Öğrü, Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası Başkanı Kemal Deniz, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp ile çok sayıda esnaf ile adli, askeri ve emniyet teşkilatı mensupları, belediye temsilcileri ile birlik ve oda personeli de katılarak destek verdiler.

 

Birlik Başkanı Sözütek ve Başkan Vekili Kenan Yılmaz ile Hava Limanı Birlik Taksi Koop Başkanı Umut Baykan, etkinliğe gelen Vali Demirtaş ve Başkanlar ile misafirlerini ayrı ayrı ayakta karşılayarak yer gösterirken, kuru fasulye, bulgur pilavı ve aşureden oluşan öğle yemeğini de ikram ettiler.  

 

Protokol mensupları ve diğer misafirleri, aile ortamında, sıcak ve samimi bir sohbet ile yemeklerini yerken, etkinliği düzenleyen yönetici ve emekleri geçen personele de teşekkür ettiler.

 

Başkan Yılmaz ile Koop Başkanı Umut Baykan da,  katılım ve desteklerinden dolayı protokol mensupları ile esnaf yöneticilerine, ayrı ayrı teşekkür ederek, aynı samimiyet içerisinde kucaklaşarak uğurladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.