Vali Demirtaş Okul İnşaatları ile Kapalı Spor Salonu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

27.01.2018 - 09:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1969+ kez okundu.
 

Vali Demirtaş Okul İnşaatları ile Kapalı Spor Salonu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

        Vali Mahmut Demirtaş, Yüreğir ilçesinde yapımı devam eden Tuğrulbey Mahallesi 16 Derslikli Ortaokulu, Haydaroğlu Mahallesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Kazım Karabekir Mahallesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi ile kapalı spor salonu inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmelerini sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Vali Demirtaş, son dönemde ilimizin eğitim ve öğretim seviyesindeki başarı çıtasını yükseltmek adına önemli atılımların gerçekleştirildiğini ifade etti.  Gençlerin eğitimlerinin yanı sıra sportif faaliyetleri icra edecekleri alanları arttırmak için de çalışmaların devam ettiğini söyleyen Vali Demirtaş, amaçlarının genç nesillerin bedensel ve ruhsal gelişimine katkı sağlayarak başarı oranlarını yükseltmek olduğunu belirtti. Vali Demirtaş’ın inceleme gezilerine Vali Yardımcısı Murat Süzen, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ile İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da eşlik etti.

 

 

 

 

Vali Mahmut Demirtaş, Yüreğir ilçesinde yapımı devam eden Tuğrulbey Mahallesi 16 Derslikli Ortaokulu, Haydaroğlu Mahallesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Kazım Karabekir Mahallesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi ile kapalı spor salonu inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

Çocukların ve gençlerin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmelerini sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Vali Demirtaş, son dönemde ilimizin eğitim ve öğretim seviyesindeki başarı çıtasını yükseltmek adına önemli atılımların gerçekleştirildiğini ifade etti.  Gençlerin eğitimlerinin yanı sıra sportif faaliyetleri icra edecekleri alanları arttırmak için de çalışmaların devam ettiğini söyleyen Vali Demirtaş, amaçlarının genç nesillerin bedensel ve ruhsal gelişimine katkı sağlayarak başarı oranlarını yükseltmek olduğunu belirtti.

Vali Demirtaş’ın inceleme gezilerine Vali Yardımcısı Murat Süzen, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ile İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.