VALİ DEMİRTAŞ’TAN ADANA DOĞU SANAYİ SİTESİ’NE ZİYARET

SİYASET 24.10.2018 - 16:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1392+ kez okundu.
 

VALİ DEMİRTAŞ’TAN ADANA DOĞU SANAYİ SİTESİ’NE ZİYARET

  Vali Mahmut Demirtaş, Adana Doğu Sanayi Sitesini ziyaret ederek sitede faaliyet gösteren işletme sahipleri ile bir araya geldi.   Ziyareti sırasında Adana Doğu Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Çetin ve yönetim kurulu üyelerinden site hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, daha sonra sitede faaliyet gösteren işletmeleri dolaşarak işletme sahiplerinin elektrik, yol, altyapı vb. konulardaki taleplerini dinledi.   Türkiye’nin ekonomik alanda hedeflediği amaca ulaşmasına katkı sağlayabilmek için tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde olduklarını kaydeden Vali Demirtaş, büyük küçük demeden kent ekonomisine alın terleriyle katkılar sunan tüm sektör temsilcilerinin yanında olduklarını dile getirdi. ‘’İlimizi her alanda olduğu gibi ekonomi konusunda da geleceğin cazibe merkezi yapmak için bizlerle beraber gayret gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.’’ diyen Vali Demirtaş, kendisine iletilen hususların da takipçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi.   Adana Doğu Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Çetin ve site sakinleri de ziyaretinden ve ilgisinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkürlerini iletti.

 

Vali Mahmut Demirtaş, Adana Doğu Sanayi Sitesini ziyaret ederek sitede faaliyet gösteren işletme sahipleri ile bir araya geldi.

 

Ziyareti sırasında Adana Doğu Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Çetin ve yönetim kurulu üyelerinden site hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, daha sonra sitede faaliyet gösteren işletmeleri dolaşarak işletme sahiplerinin elektrik, yol, altyapı vb. konulardaki taleplerini dinledi.

 

Türkiye’nin ekonomik alanda hedeflediği amaca ulaşmasına katkı sağlayabilmek için tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde olduklarını kaydeden Vali Demirtaş, büyük küçük demeden kent ekonomisine alın terleriyle katkılar sunan tüm sektör temsilcilerinin yanında olduklarını dile getirdi. ‘’İlimizi her alanda olduğu gibi ekonomi konusunda da geleceğin cazibe merkezi yapmak için bizlerle beraber gayret gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.’’ diyen Vali Demirtaş, kendisine iletilen hususların da takipçisi olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

Adana Doğu Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Çetin ve site sakinleri de ziyaretinden ve ilgisinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.