Vali Demirtaş’tan Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

KÜLTÜR-SANAT 27.06.2017 - 15:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1370+ kez okundu.
 

Vali Demirtaş’tan Şehit Ailesine Bayram Ziyareti

  Vali Mahmut Demirtaş, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PYD) 15 Temmuz darbe gi̇ri̇şi̇mi̇ sırasında Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezi’ne yapılan saldırıda şehit olan ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç'un ailesini, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret etti.   Merkez Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde bulunan şehit babası Ali Oruç'u evinde ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, vatan topraklarını canları pahasına koruyan şehitlere minnet borçlu olduklarını söyledi.   Vatanın birliğini, beraberliğini ve milletin kardeşliğini bozmak isteyen gerek yurt içindeki, gerekse yurt dışındaki teröristlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını belirterek, “Devletimiz ve milletimiz her türlü hainliği bertaraf edecek ferasette ve güçtedir” diye koştu.   Vali Demirtaş, tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilerken Ahmet Oruç’un “Sabreden, şükür eden” anlamı taşıyan “Hifa” bebeği de bir süre sevdi.

 

Vali Mahmut Demirtaş, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ/PYD) 15 Temmuz darbe gi̇ri̇şi̇mi̇ sırasında Ankara'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezi’ne yapılan saldırıda şehit olan ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç'un ailesini, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret etti.

 

Merkez Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde bulunan şehit babası Ali Oruç'u evinde ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, vatan topraklarını canları pahasına koruyan şehitlere minnet borçlu olduklarını söyledi.

 

Vatanın birliğini, beraberliğini ve milletin kardeşliğini bozmak isteyen gerek yurt içindeki, gerekse yurt dışındaki teröristlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağını belirterek, “Devletimiz ve milletimiz her türlü hainliği bertaraf edecek ferasette ve güçtedir” diye koştu.

 

Vali Demirtaş, tüm şehitlere Allah’tan rahmet dilerken Ahmet Oruç’un “Sabreden, şükür eden” anlamı taşıyan “Hifa” bebeği de bir süre sevdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.