Vali Elban’a Erkan brifingi

GÜNDEM 05.04.2021 - 15:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2231+ kez okundu.
 

Vali Elban’a Erkan brifingi

Eğitim sektöründe 33’üncü yılına giren Erkan Eğitim Kurumları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu, Adana Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ettiler. Eğitim tesisleri ve dev kadrosuyla büyük bir aile olan Erkan Eğitim Kurumları’nın yapısı ve yatırımları hakkında bilgi veren Serdar ve Erdal Hatioğlu, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nda Türkmenbaşı Bulvarı’nda bölgenin en prestijli okulu olan anti bakteriyel ürünlerin kullanıldığı ‘Akıllı kampüs’ olarak tasarlanan Erkan Koleji Çukurova Kampüsü’nü eğitime kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.  Sektörde öncü ve nitelikli hizmet verme başarısını yakaladıklarını, pandemi döneminde de uzaktan eğitimde başarılı hizmet verdiklerini bildiren Serdar Hatipoğlu, “Adana’yı evimiz, Adana’da yaşayan herkesi de ailemizin bir üyesi olarak görüyoruz. Eğitimin öneminin farkındayız. Bu bilinçle hareket ederek, eğitimde farkındalık yarattık, her çalışmada ilk olduk, en iyi teknolojileri öğrencilerimizle buluşturup, en iyi hizmeti sunduk.  Atatürkçü düşünce doğrultusunda çağdaş, dünyayı takip eden, özgüveni yüksek, yararlı bireyler yetiştirmek için çok çalışıyoruz.  Okulumuzdaki öğrencilerimizin yarınlarımızın güvenliği geleceği olduğu gerçeğinden yola çıkarak yaptığımız yatırımlarımızı, aynı zamanda geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz” dedi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Adana Valisi Süleyman Elban da, Hatipoğlu Ailesi’ni eğitime yaptığı ve yapacakları yatırımlar nedeniyle tebrik etti, başarılı çalışmaların ve eğitime yatırımların devamını diledi.

Eğitim sektöründe 33’üncü yılına giren Erkan Eğitim Kurumları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu, Adana Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ettiler. Eğitim tesisleri ve dev kadrosuyla büyük bir aile olan Erkan Eğitim Kurumları’nın yapısı ve yatırımları hakkında bilgi veren Serdar ve Erdal Hatioğlu, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı’nda Türkmenbaşı Bulvarı’nda bölgenin en prestijli okulu olan anti bakteriyel ürünlerin kullanıldığı ‘Akıllı kampüs’ olarak tasarlanan Erkan Koleji Çukurova Kampüsü’nü eğitime kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

 Sektörde öncü ve nitelikli hizmet verme başarısını yakaladıklarını, pandemi döneminde de uzaktan eğitimde başarılı hizmet verdiklerini bildiren Serdar Hatipoğlu, “Adana’yı evimiz, Adana’da yaşayan herkesi de ailemizin bir üyesi olarak görüyoruz. Eğitimin öneminin farkındayız. Bu bilinçle hareket ederek, eğitimde farkındalık yarattık, her çalışmada ilk olduk, en iyi teknolojileri öğrencilerimizle buluşturup, en iyi hizmeti sunduk.  Atatürkçü düşünce doğrultusunda çağdaş, dünyayı takip eden, özgüveni yüksek, yararlı bireyler yetiştirmek için çok çalışıyoruz.

 Okulumuzdaki öğrencilerimizin yarınlarımızın güvenliği geleceği olduğu gerçeğinden yola çıkarak yaptığımız yatırımlarımızı, aynı zamanda geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz” dedi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Adana Valisi Süleyman Elban da, Hatipoğlu Ailesi’ni eğitime yaptığı ve yapacakları yatırımlar nedeniyle tebrik etti, başarılı çalışmaların ve eğitime yatırımların devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.