Vali Elban'dan çalışan gazetecilere mesaj var

GÜNDEM 08.01.2021 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1350+ kez okundu.
 

Vali Elban'dan çalışan gazetecilere mesaj var

Adana Valisi Süleyman Elban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Elban, haber alma, olan bitenden haberdar olma ihtiyacının insanlık tarihiyle yaşıt bir realite olduğuna dikkat çekerek, “Basın emekçileri, gazeteciler, gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden, mesai mefhumu gözetmeden, vatandaşımızın bilgiye, habere anında ulaşması için insanüstü bir gayret göstermekte, toplumun gören gözü, işiten kulağı, kamu vicdanının sesi olarak görev yapmaktadır.” dedi. Elban, şunları kaydetti: “Adana’mızda gerek yerel gerek ulusal basınımızın temsilcileriyle iş birliğimizi sürdürecek; basın çalışanlarının görevlerini sağlıklı koşullarda yerine getirmesi, Adanalı hemşehrilerimize doğru, güvenilir ve tarafsız haberlerin ulaştırılması noktasında Valilik olarak gereken tüm desteği sağlayacağız. Öte yandan Adana’mızın bilinirliğinin, tanınırlığının artırılmasında, yürütülen çalışmaların, projelerin insanımıza ulaştırılmasında hepimize büyük görevler düştüğünü unutmamalıyız. O sebeple Adana’mızın kadim tarihini ve kültürünü, jeo-stratejik konumunun getirdiği avantajları, tarımda, sanayide, finansta, eğitimde, sağlıkta, sanatta kısacası her alanda var olan potansiyelini ulusal basınımızın ve haber ajanslarımızın il temsilcilikleri, yerel ve bölgesel basın-medya kuruluşlarımızın güzide mensuplarının katkılarıyla tüm dünyaya duyurmalı; Adana’yı yerelden ulusala, ulusaldan tüm dünyaya el birliğiyle taşımalıyız. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor; basın mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

Adana Valisi Süleyman Elban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
Elban, haber alma, olan bitenden haberdar olma ihtiyacının insanlık tarihiyle yaşıt bir realite olduğuna dikkat çekerek, “Basın emekçileri, gazeteciler, gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden, mesai mefhumu gözetmeden, vatandaşımızın bilgiye, habere anında ulaşması için insanüstü bir gayret göstermekte, toplumun gören gözü, işiten kulağı, kamu vicdanının sesi olarak görev yapmaktadır.” dedi. Elban, şunları kaydetti: “Adana’mızda gerek yerel gerek ulusal basınımızın temsilcileriyle iş birliğimizi sürdürecek; basın çalışanlarının görevlerini sağlıklı koşullarda yerine getirmesi, Adanalı hemşehrilerimize doğru, güvenilir ve tarafsız haberlerin ulaştırılması noktasında Valilik olarak gereken tüm desteği sağlayacağız. Öte yandan Adana’mızın bilinirliğinin, tanınırlığının artırılmasında, yürütülen çalışmaların, projelerin insanımıza ulaştırılmasında hepimize büyük görevler düştüğünü unutmamalıyız. O sebeple Adana’mızın kadim tarihini ve kültürünü, jeo-stratejik konumunun getirdiği avantajları, tarımda, sanayide, finansta, eğitimde, sağlıkta, sanatta kısacası her alanda var olan potansiyelini ulusal basınımızın ve haber ajanslarımızın il temsilcilikleri, yerel ve bölgesel basın-medya kuruluşlarımızın güzide mensuplarının katkılarıyla tüm dünyaya duyurmalı; Adana’yı yerelden ulusala, ulusaldan tüm dünyaya el birliğiyle taşımalıyız. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutluyor; basın mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.