VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’IN, "19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ" MESAJI

SİYASET 20.10.2018 - 11:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1210+ kez okundu.
 

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’IN, "19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ" MESAJI

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’IN, "19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ" MESAJI   Muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını tespit etmek, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri bulmak ve bu müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla ülkemizde ilk muhtarlık teşkilatının kurulduğu tarih olan 19 Ekim 1829’un yıl dönümü, 2015 yılında ‘’Muhtarlar Günü’’ ilan edilmiştir. Vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynayan, günümüz kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından birini teşkil eden muhtarlıklarımız; vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, sorunlarını ve beklentilerini yetkili makamlara ileterek adeta bir köprü vazifesi görmektedir. Bu bağlamda Devletimizin ülkemizin her bir noktasındaki kurumsal birer temsilcileri olan muhtarlarımız, geçmişten günümüze faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürerek gerek kent merkezlerinde gerekse mahallerimizde birlik ve beraberliğin sağlanmasında da çok önemli bir görevi ifa etmektedirler. Vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında bizlerin de en büyük destekçisi ve çalışma arkadaşı olan muhtarlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Daima diyalog halinde olmaya özen gösterdiğimiz Adanalı Muhtarlarımız başta olmak üzere ülkemiz genelinde görevlerini layıkıyla yerine getiren tüm muhtarlarımızın ‘’Muhtarlar Günü’’nü en kalbi duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.  

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’IN, "19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ" MESAJI

 

Muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını tespit etmek, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri bulmak ve bu müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla ülkemizde ilk muhtarlık teşkilatının kurulduğu tarih olan 19 Ekim 1829’un yıl dönümü, 2015 yılında ‘’Muhtarlar Günü’’ ilan edilmiştir.

Vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynayan, günümüz kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından birini teşkil eden muhtarlıklarımız; vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, sorunlarını ve beklentilerini yetkili makamlara ileterek adeta bir köprü vazifesi görmektedir.

Bu bağlamda Devletimizin ülkemizin her bir noktasındaki kurumsal birer temsilcileri olan muhtarlarımız, geçmişten günümüze faaliyetlerini en iyi şekilde sürdürerek gerek kent merkezlerinde gerekse mahallerimizde birlik ve beraberliğin sağlanmasında da çok önemli bir görevi ifa etmektedirler.

Vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında bizlerin de en büyük destekçisi ve çalışma arkadaşı olan muhtarlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Daima diyalog halinde olmaya özen gösterdiğimiz Adanalı Muhtarlarımız başta olmak üzere ülkemiz genelinde görevlerini layıkıyla yerine getiren tüm muhtarlarımızın ‘’Muhtarlar Günü’’nü en kalbi duygularımla kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.