VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’IN ‘ANNELER GÜNÜ’ MESAJI

12.05.2018 - 11:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2142+ kez okundu.
 

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’IN ‘ANNELER GÜNÜ’ MESAJI

      “Annelerimizin Gülen Yüzleri, Bizler İçin En Değerli Hazinedir”   Varlıklarıyla insan hayatına ve topluma ayrı bir anlam katan, dünyaya getirdikleri çocuklarına her koşulda kol kanat geren, sevgi ve şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan, yaşamları boyunca çocuklarının en büyük destekçileri olan, tarifi imkânsız bir sevginin ve şefkatin timsali olan annelerimize yönelik sevgi; sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, vatanına, milletine ve bayrağına layık şekilde yetişerek gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır.   Peygamber Efendimizin "Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır" hadis-i şerifiyle payelendirdiği; varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde rehber görevi gören annelerimizin hakkı, hiç bir şekilde ödenemez.   Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamamız, sevgi ve saygımızı daima göstermemiz gerektiğini vurgularken, çocuklarına yönelik ilgisini, sevgisini, şefkatini ve kanat gerişini, doğumdan ölüme kadar yaşamın her aşamasında karşılık beklemeden fedakârca sürdüren tüm annelerimizin 'Anneler Günü’nü kutluyorum.   Evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını milletçe yürekten paylaştığımız ve daima yanlarında olduğumuz şehit annelerimiz ile her türlü fedakârlık ve tükenmez bir sabırla dünyanın en yüce hizmetini yerine getiren tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, evlatlarıyla birlikte nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

 

 

 

“Annelerimizin Gülen Yüzleri, Bizler İçin En Değerli Hazinedir”

 

Varlıklarıyla insan hayatına ve topluma ayrı bir anlam katan, dünyaya getirdikleri çocuklarına her koşulda kol kanat geren, sevgi ve şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan, yaşamları boyunca çocuklarının en büyük destekçileri olan, tarifi imkânsız bir sevginin ve şefkatin timsali olan annelerimize yönelik sevgi; sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, vatanına, milletine ve bayrağına layık şekilde yetişerek gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır.

 

Peygamber Efendimizin "Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır" hadis-i şerifiyle payelendirdiği; varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde rehber görevi gören annelerimizin hakkı, hiç bir şekilde ödenemez.

 

Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamamız, sevgi ve saygımızı daima göstermemiz gerektiğini vurgularken, çocuklarına yönelik ilgisini, sevgisini, şefkatini ve kanat gerişini, doğumdan ölüme kadar yaşamın her aşamasında karşılık beklemeden fedakârca sürdüren tüm annelerimizin 'Anneler Günü’nü kutluyorum.

 

Evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını milletçe yürekten paylaştığımız ve daima yanlarında olduğumuz şehit annelerimiz ile her türlü fedakârlık ve tükenmez bir sabırla dünyanın en yüce hizmetini yerine getiren tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, evlatlarıyla birlikte nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.