Vali Mahmut Demirtaş, Çiftçiler Birliği Başkanlığını ziyaret etti.

SİYASET 22.11.2018 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1271+ kez okundu.
 

Vali Mahmut Demirtaş, Çiftçiler Birliği Başkanlığını ziyaret etti.

    Ziyareti esnasında Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru'dan bilgiler alan Vali Demirtaş,ülkemizin en bereketli topraklarına sahip Adana’nın tarımsal potansiyeli ve çiftçilerin beklentileri hususunun önemine değindi. Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru şahsında tüm çiftçilere  bol kazanç ve bereketli hasatlar temenisini ileten Vali Demirtaş birlik personeline de başarılar diledi.   Başkan Mutlu Doğru ise Vali Demirtaş'ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını iletti.

 

 

Ziyareti esnasında Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru'dan bilgiler alan Vali Demirtaş,ülkemizin en bereketli topraklarına sahip Adana’nın tarımsal potansiyeli ve çiftçilerin beklentileri hususunun önemine değindi. Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru şahsında tüm çiftçilere  bol kazanç ve bereketli hasatlar temenisini ileten Vali Demirtaş birlik personeline de başarılar diledi.

 

Başkan Mutlu Doğru ise Vali Demirtaş'ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.