VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ, SAİMBEYLİ'DE STK TEMSİLCİLERİ, MUHTARLAR, VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU

SİYASET 03.10.2018 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1090+ kez okundu.
 

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ, SAİMBEYLİ'DE STK TEMSİLCİLERİ, MUHTARLAR, VATANDAŞ VE ESNAFLA BULUŞTU

Vali Mahmut Demirtaş, Tufanbeyli ilçesindeki temaslarının ardından Saimbeyli ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.   İlk olarak Saimbeyli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Demirtaş, Kaymakam Cem Gümrükçü'den Saimbeyli’nin genel durumu ile gerçekleştirilen kamu hizmetleri hakkında brifing aldı.   Ziyareti sırasında, verdiği bilgiler ve gerçekleştirilen kamu hizmetlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Cem Gümrükçü'ye teşekkür  eden Vali Mahmut Demirtaş, tüm kaymakamlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.   Vali Mahmut Demirtaş, kaymakamlık ziyaretinin ardından  ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.   VALİ DEMİRTAŞ, "AMACIMIZ TÜM İLÇELERİMİZİN TOPYEKÜN KALKINMASI"   Toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının kentin ilçeleriyle birlikte kalkınması ve eğitimden sağlığa kadar geniş bir yelpazede tespit edilen sıkıntıların giderilmesi olduğunu kaydeden Vali Demirtaş, devletin de destekleriyle, Adana’nın tüm ilçelerinin kamu yatırımlarıyla buluşmasına, sahip olunan potansiyelin değerlendirilmesine, vatandaşların daha rahat, huzurlu ve refah içinde yaşamalarına büyük önem verdiklerini ifade etti.   ESNAFLA BULUŞTU, TALEPLERİNİ DİNLEDİ   Vali Mahmut Demirtaş, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla buluşmasının ardından Saimbeyli esnafını işyerlerinde ziyaret etti.   VALİ DEMİRTAŞ, "MUHTAR, VATANDAŞ VE ESNAFIMIZLA DAİMA DİYALOG HALİNDE OLACAĞIZ"   Esnafın hal ve hatırlarını sorarak, ‘bereketli kazançlar’ temennisinde bulunan Vali Demirtaş, esnafla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Muhtar, vatandaş ve esnafla daima diyalog halinde olmaya gösterdikleri özeni kararlılıkla sürdüreceklerini ifade eden Vali Mahmut Demirtaş'ın ziyaretleri, ilgi ve duyarlılığından dolayı verilen teşekkür mesajlarıyla son buldu.

Vali Mahmut Demirtaş, Tufanbeyli ilçesindeki temaslarının ardından Saimbeyli ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak Saimbeyli Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Demirtaş, Kaymakam Cem Gümrükçü'den Saimbeyli’nin genel durumu ile gerçekleştirilen kamu hizmetleri hakkında brifing aldı.

 

Ziyareti sırasında, verdiği bilgiler ve gerçekleştirilen kamu hizmetlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Cem Gümrükçü'ye teşekkür  eden Vali Mahmut Demirtaş, tüm kaymakamlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

 

Vali Mahmut Demirtaş, kaymakamlık ziyaretinin ardından  ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

VALİ DEMİRTAŞ, "AMACIMIZ TÜM İLÇELERİMİZİN TOPYEKÜN KALKINMASI"

 

Toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının kentin ilçeleriyle birlikte kalkınması ve eğitimden sağlığa kadar geniş bir yelpazede tespit edilen sıkıntıların giderilmesi olduğunu kaydeden Vali Demirtaş, devletin de destekleriyle, Adana’nın tüm ilçelerinin kamu yatırımlarıyla buluşmasına, sahip olunan potansiyelin değerlendirilmesine, vatandaşların daha rahat, huzurlu ve refah içinde yaşamalarına büyük önem verdiklerini ifade etti.

 

ESNAFLA BULUŞTU, TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Vali Mahmut Demirtaş, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla buluşmasının ardından Saimbeyli esnafını işyerlerinde ziyaret etti.

 

VALİ DEMİRTAŞ, "MUHTAR, VATANDAŞ VE ESNAFIMIZLA DAİMA DİYALOG HALİNDE OLACAĞIZ"

 

Esnafın hal ve hatırlarını sorarak, ‘bereketli kazançlar’ temennisinde bulunan Vali Demirtaş, esnafla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Muhtar, vatandaş ve esnafla daima diyalog halinde olmaya gösterdikleri özeni kararlılıkla sürdüreceklerini ifade eden Vali Mahmut Demirtaş'ın ziyaretleri, ilgi ve duyarlılığından dolayı verilen teşekkür mesajlarıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.