VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ, SARIÇAM JANDARMA UYGULAMA NOKTASINDA DENETLEMEDE BULUNDU

GÜNDEM 21.06.2018 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2151+ kez okundu.
 

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ, SARIÇAM JANDARMA UYGULAMA NOKTASINDA DENETLEMEDE BULUNDU

Vali Mahmut Demirtaş, katıldığı "Meyve Bayramı" etkinliğinin ardından, Sarıçam Jandarma uygulama noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.   Uygulama noktasında görev yapan jandarma görevlilerinden bölgenin asayişi ve trafik denetimleri hakkında bilgi alan  Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması  konusunda gece gündüz özveriyle çalışan Jandarma  görevlilerine teşekkür etti ve başarılar diledi.  

Vali Mahmut Demirtaş, katıldığı "Meyve Bayramı" etkinliğinin ardından, Sarıçam Jandarma uygulama noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Uygulama noktasında görev yapan jandarma görevlilerinden bölgenin asayişi ve trafik denetimleri hakkında bilgi alan  Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması  konusunda gece gündüz özveriyle çalışan Jandarma  görevlilerine teşekkür etti ve başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.