VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ, VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLARLA BİR ARAYA GELDİ

SİYASET 23.06.2018 - 12:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1619+ kez okundu.
 

VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ, VALİ YARDIMCILARI VE KAYMAKAMLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Mahmut Demirtaş, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesinde, ilçelerin genel durumu ile seçim güvenliğini değerlendirmek üzere vali yardımcıları ve tüm ilçe kaymakamları ile bir araya geldi.   Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, vatandaşların huzur ve güven içinde oy kullanabilmeleri amacıyla yapılan çalışmalar ve alınan önlemler detaylarıyla ele alındı.   Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının,  seçim güvenliği konusunda bilgiler verdiği toplantının bitiminde yaptığı açıklamada; Pazar günü yapılacak olan seçimlerin bir 'Demokrasi Şöleni' şeklinde geçeceğine inandığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, " Vatandaşlarımızın siyasi tercihlerini sandığa yansıtacakları 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin, ülkemize ve milletimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.   Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirilen, vali yardımcıları ve kaymakamlar toplantısı, kent merkezi ile ilçelerdeki kamu ve özel sektör yatırımlarının değerlendirilmesiyle son buldu.  

Vali Mahmut Demirtaş, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri öncesinde, ilçelerin genel durumu ile seçim güvenliğini değerlendirmek üzere vali yardımcıları ve tüm ilçe kaymakamları ile bir araya geldi.

 

Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, vatandaşların huzur ve güven içinde oy kullanabilmeleri amacıyla yapılan çalışmalar ve alınan önlemler detaylarıyla ele alındı.

 

Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının,  seçim güvenliği konusunda bilgiler verdiği toplantının bitiminde yaptığı açıklamada; Pazar günü yapılacak olan seçimlerin bir 'Demokrasi Şöleni' şeklinde geçeceğine inandığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, " Vatandaşlarımızın siyasi tercihlerini sandığa yansıtacakları 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin, ülkemize ve milletimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirilen, vali yardımcıları ve kaymakamlar toplantısı, kent merkezi ile ilçelerdeki kamu ve özel sektör yatırımlarının değerlendirilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.