Varol: Temayüller bizim bayramımızdır

GÜNDEM 07.05.2018 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1310+ kez okundu.
 

Varol: Temayüller bizim bayramımızdır

  24 Haziran 2018 seçimlerinde Adana’yı temsil etmek isteyen AK Partili milletvekili aday adaylarının temayül yoklaması yapıldı. Yüreğir Serinevler Spor Salonunda yapılan ve adeta bir bayram havasında geçen temayül yoklamasında aday adayları kendilerini anlatmak için çalıştılar. 149 milletvekili aday adayı, çeşitli ikramlar ve broşürlerle temayüle gelenleri karşıladı. Temayülde en fazla ilgiyi  Aday Adaylarından kuşkusuz, Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Av. Alaaddin Varol’du. Varol’u adeta bağrına basan teşkilat mensupları, “Adana’mızın yetiştirdiği en büyük değerlerden Alaaddin Varol’u mecliste görmek istiyoruz” diyerek duygularını beyan ettiler. Bir festival havasında gerçekleşen temayülde görüşlerini aktaran AK Parti Adana Milletvekili A.Adayı Alaaddin Varol, şunları kaydetti. “Temayülümüz Adana’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olsun. Bilindiği gibi temayüller biz siyasetçilerin düğünüdür, bayramıdır. İnşallah buradan en hayırlı sonuçlar çıkacak ve Yeni Türkiye’nin büyümesine katkı koyacak kardeşlerimiz listeye gireceklerdir. Ben bu şehirde doğmuş büyümüş bir kardeşiniz olarak önce Adana’mıza sonra da güzel ülkemize hizmet için yola çıktım. Bize hangi görev verilirse verilsin, sizinle olmaya, davamıza omuz vermeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki, 24 Haziran seçimlerinde Adana’da yakılacak iktidar ateşi tüm yurdu saracak, bir kez daha seçimden zaferle ayrılan AK Parti’miz olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkan olacak, çağ kapatıp çağ açmış bir milletin devamı olarak, yeni bir milat başlatacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle temayülde şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese yürekten şükranlarımı sunuyorum. Yolumuz Hak yolu, menzilimiz zafer olsun inşallah.” Bir iktidar partisine yakışır şekilde olgun bir hava içerisinde geçen temayül yoklamasında AK Partili delegeler 149 milletvekili aday adaylarından teşkilatta emeği geçen 15 aday adayını işaretleyerek görevlerini yerine getirdiler.

 

24 Haziran 2018 seçimlerinde Adana’yı temsil etmek isteyen AK Partili milletvekili aday adaylarının temayül yoklaması yapıldı. Yüreğir Serinevler Spor Salonunda yapılan ve adeta bir bayram havasında geçen temayül yoklamasında aday adayları kendilerini anlatmak için çalıştılar.

149 milletvekili aday adayı, çeşitli ikramlar ve broşürlerle temayüle gelenleri karşıladı.

Temayülde en fazla ilgiyi  Aday Adaylarından kuşkusuz, Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Av. Alaaddin Varol’du. Varol’u adeta bağrına basan teşkilat mensupları, “Adana’mızın yetiştirdiği en büyük değerlerden Alaaddin Varol’u mecliste görmek istiyoruz” diyerek duygularını beyan ettiler.

Bir festival havasında gerçekleşen temayülde görüşlerini aktaran AK Parti Adana Milletvekili A.Adayı Alaaddin Varol, şunları kaydetti.

“Temayülümüz Adana’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olsun. Bilindiği gibi temayüller biz siyasetçilerin düğünüdür, bayramıdır. İnşallah buradan en hayırlı sonuçlar çıkacak ve Yeni Türkiye’nin büyümesine katkı koyacak kardeşlerimiz listeye gireceklerdir. Ben bu şehirde doğmuş büyümüş bir kardeşiniz olarak önce Adana’mıza sonra da güzel ülkemize hizmet için yola çıktım. Bize hangi görev verilirse verilsin, sizinle olmaya, davamıza omuz vermeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki, 24 Haziran seçimlerinde Adana’da yakılacak iktidar ateşi tüm yurdu saracak, bir kez daha seçimden zaferle ayrılan AK Parti’miz olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkan olacak, çağ kapatıp çağ açmış bir milletin devamı olarak, yeni bir milat başlatacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle temayülde şahsıma gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese yürekten şükranlarımı sunuyorum. Yolumuz Hak yolu, menzilimiz zafer olsun inşallah.”

Bir iktidar partisine yakışır şekilde olgun bir hava içerisinde geçen temayül yoklamasında AK Partili delegeler 149 milletvekili aday adaylarından teşkilatta emeği geçen 15 aday adayını işaretleyerek görevlerini yerine getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.