Varsaklardan Sözlü’ye tam destek

SİYASET 04.03.2019 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1620+ kez okundu.
 

Varsaklardan Sözlü’ye tam destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Varsaklar Derneği’ni ziyaret etti Ziyaret esnasında konuşan Başkan Sözlü, “Varsaklar varlıkları ile her daim manevi güç kaynağımız olmuşlardır. İnanıyor ve güveniyorum ki Cumhur İttifakı’nda da aynı destek ve güvenle bizlerin gücü olacaklarıdır”
  “KARŞIMIZDAKİ İTTİFAK TERÖR SEVİCİLERİN İTTİFAKIDIR” Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ve MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile birlikte Varsaklar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yönetimi ve üyelerinin, Sarıçam’da yaşayan Varsakların yoğun katılım gösterdiği buluşmada konuşan Başkan Sözlü, yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin yalnızca bir yerel seçim olmadığını ifade ederken “Bizim ittifakımızın tarafları belli. Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli milli her meselede hükümetin arkasında durmuştur, Dünya’nın tüm demokrasilerinde bu böyledir; milli meselelerde tavır budur. Fakat ana muhalefet devleti yenmek, yok etmek isteyen PKK’lılarla birlikte” diyerek karşı ittifakın terör sevicilerin ittifakı olduğunu vurguladı.   “ÖLDÜRMEDEN YAPAMAZLAR” Karşı ittifakta kimlerin bulunduğunu en iyi gösteren örneğin Seyhan Belediyesi cenaze aracının üzerine asılan PKK paçavrası olduğunu, bundan haberi olmadığını söyleyenlere karşı “Hadi bakalım bizim bir belediye aracımıza, mezarlıklar aracımıza şoförünü öldürmeden yok etmeden öyle bir paçavra assınlar” dedi. Başkan Sözlü’nün konuşmalarının ardından dernek üyeleri ve yöneticileri desteklerini ifade ettiler.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Varsaklar Derneği’ni ziyaret etti Ziyaret esnasında konuşan Başkan Sözlü, “Varsaklar varlıkları ile her daim manevi güç kaynağımız olmuşlardır. İnanıyor ve güveniyorum ki Cumhur İttifakı’nda da aynı destek ve güvenle bizlerin gücü olacaklarıdır”
 
“KARŞIMIZDAKİ İTTİFAK TERÖR SEVİCİLERİN İTTİFAKIDIR”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek ve MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile birlikte Varsaklar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yönetimi ve üyelerinin, Sarıçam’da yaşayan Varsakların yoğun katılım gösterdiği buluşmada konuşan Başkan Sözlü, yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin yalnızca bir yerel seçim olmadığını ifade ederken “Bizim ittifakımızın tarafları belli. Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli milli her meselede hükümetin arkasında durmuştur, Dünya’nın tüm demokrasilerinde bu böyledir; milli meselelerde tavır budur. Fakat ana muhalefet devleti yenmek, yok etmek isteyen PKK’lılarla birlikte” diyerek karşı ittifakın terör sevicilerin ittifakı olduğunu vurguladı.
 
“ÖLDÜRMEDEN YAPAMAZLAR”
Karşı ittifakta kimlerin bulunduğunu en iyi gösteren örneğin Seyhan Belediyesi cenaze aracının üzerine asılan PKK paçavrası olduğunu, bundan haberi olmadığını söyleyenlere karşı “Hadi bakalım bizim bir belediye aracımıza, mezarlıklar aracımıza şoförünü öldürmeden yok etmeden öyle bir paçavra assınlar” dedi.
Başkan Sözlü’nün konuşmalarının ardından dernek üyeleri ve yöneticileri desteklerini ifade ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.