VATAN SANA MİNNETTARDIR MEHMET’İM!

17.04.2018 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2813+ kez okundu.
 

VATAN SANA MİNNETTARDIR MEHMET’İM!

Hain saldırıda şehit olan 25 yaşındaki Piyade Onbaşı Mehmet Volkan, Adana’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Acılı baba Şevket Volkan, “Sana bunu yapanların Allah belasını versin” dedi.  ADANA / Terhisine 8 gün kala, eli kanlı teröristlerin Şırnak’taki Kuyutepe üs bölgesine yaptığı hain saldırıda şehit olan Piyade Onbaşı 25 yaşındaki Mehmet Volkan, memleketi Adana’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Tören sırasında oldukça üzgün olduğu gözlenen baba Şevket Volkan, omzuna aldığı Türk bayrağı ile cenaze namazı kıldı.  TERÖRİSTLER ROKETLE SALDIRDI  Şırnak'ta bulunan Bestler Dereler bölgesindeki Kuyutepe üs bölgesine 16 Nisan Pazartesi günü sabah saatlerinde PKK'lı bir grup terörist uzun namlulu silah ve roket atarla saldırdı. Askerlerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, aralarında Piyade Onbaşı Mehmet Volkan'ın da bulunduğu 3 asker şehit oldu, bir asker yaralandı.  ANNE KIZINA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ  Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Volkan için Sabancı Merkez Camii'nde tören düzenlendi. Törene, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Şehidin babası Şevket Volkan, boynuna astığı Türk bayrağıyla törene katıldı. Vali Mahmut Demirtaş ve Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, şehidin babası Şevket ve annesi Zübeyde Volkan'a bu sırada başsağlığı diledi. Baba Şevket Volkan, camiye getirilen oğlunun tabut başındaki fotoğrafı öptü dua etti. Teröre lanet yağdıran baba, oğlunu saldırıda şehit edenler içinse “Sana bunu yapanların Allah belasını versin” dedi. Şehidin annesi Zübeyde Volkan, kızı 14 yaşındaki Esra’ya sarılıp gözyaşı döktü.  MÜFTÜ ÇINAR HELALLİK İSTEDİ  Şehit Mehmet Volkan'ın cenaze namazını Adana Müftüsü Hasan Çınar kıldırdı. Duaların ardından helallik alındı. Şehidin naşı, baba Şevket Volkan, yakınları ve vatandaşlar tarafından omuzlanarak top arabasına götürüldü. Bir süre top arabasında taşınan şehit onbaşı Mehmet Volkan’ın naaşı, Asri Mezarlık'taki Şehitlikte toprağa verildi.  VALİ DEMİRTAŞ TESELLİ ETTİ Törene, şehidin ailesi yakınlarının yanı sıra Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı AK Partili Fatma Güldemet Sarı, Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, askeri yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Hain saldırıda şehit olan 25 yaşındaki Piyade Onbaşı Mehmet Volkan, Adana’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Acılı baba Şevket Volkan, “Sana bunu yapanların Allah belasını versin” dedi. 


ADANA / Terhisine 8 gün kala, eli kanlı teröristlerin Şırnak’taki Kuyutepe üs bölgesine yaptığı hain saldırıda şehit olan Piyade Onbaşı 25 yaşındaki Mehmet Volkan, memleketi Adana’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Tören sırasında oldukça üzgün olduğu gözlenen baba Şevket Volkan, omzuna aldığı Türk bayrağı ile cenaze namazı kıldı. 
TERÖRİSTLER ROKETLE SALDIRDI 
Şırnak'ta bulunan Bestler Dereler bölgesindeki Kuyutepe üs bölgesine 16 Nisan Pazartesi günü sabah saatlerinde PKK'lı bir grup terörist uzun namlulu silah ve roket atarla saldırdı. Askerlerin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, aralarında Piyade Onbaşı Mehmet Volkan'ın da bulunduğu 3 asker şehit oldu, bir asker yaralandı. 
ANNE KIZINA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ 
Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Volkan için Sabancı Merkez Camii'nde tören düzenlendi. Törene, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Şehidin babası Şevket Volkan, boynuna astığı Türk bayrağıyla törene katıldı. Vali Mahmut Demirtaş ve Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, şehidin babası Şevket ve annesi Zübeyde Volkan'a bu sırada başsağlığı diledi. Baba Şevket Volkan, camiye getirilen oğlunun tabut başındaki fotoğrafı öptü dua etti. Teröre lanet yağdıran baba, oğlunu saldırıda şehit edenler içinse “Sana bunu yapanların Allah belasını versin” dedi. Şehidin annesi Zübeyde Volkan, kızı 14 yaşındaki Esra’ya sarılıp gözyaşı döktü. 
MÜFTÜ ÇINAR HELALLİK İSTEDİ 
Şehit Mehmet Volkan'ın cenaze namazını Adana Müftüsü Hasan Çınar kıldırdı. Duaların ardından helallik alındı. Şehidin naşı, baba Şevket Volkan, yakınları ve vatandaşlar tarafından omuzlanarak top arabasına götürüldü. Bir süre top arabasında taşınan şehit onbaşı Mehmet Volkan’ın naaşı, Asri Mezarlık'taki Şehitlikte toprağa verildi. 
VALİ DEMİRTAŞ TESELLİ ETTİ
Törene, şehidin ailesi yakınlarının yanı sıra Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı AK Partili Fatma Güldemet Sarı, Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, askeri yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.