“VATANIMIZIN GELECEĞİ,GENÇLERİMİZE EMANETTİR”

SİYASET 17.05.2018 - 08:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2291+ kez okundu.
 

“VATANIMIZIN GELECEĞİ,GENÇLERİMİZE EMANETTİR”

ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99.Yıldönümü'nü yayınladığı mesajla kutladı.
Birlik Başkanı  Nihat Sözütek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'u, “Ulusal egemenliğin başlangıç günü” olarak gördüğünü,  Kurtuluş Savaşı’nın da ilk kıvılcımı olduğunu ve bu anlamlı tarihi bayram olarak armağan ettiği gençlere de, “Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. Bütün ümidim gençliktedir.  Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Türk gençliği, gayeye, bizim yüksek idealimize, durmadan, yorulmadan yürüyecektir’ sözleriyle verdiği değeri ortaya koyduğunu belirtti.    Atatürk’ün, “Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez. Zafer, barışın en kısa yoludur” diyerek hedef çizdiğine de işaret eden Sözütek şöyle dedi:   “19 Mayıs’ta ilk temelleri atılan Kurtuluş Savaşı sonunda, ülkemizi bağımsızlığa kavuşturan Atatürk’e, çağdaş uygarlık düzeyine çıkardığı milletimiz, şükran borçludur. Atatürk’ü, çocuklarımıza ve gençlerimize anlatmak, onun fikirlerini yaymak, özgürlük, çağdaşlık, laiklik, bağımsızlık ve Cumhuriyet yanlısı olan herkesin görevi olmalıdır.   19 Mayıs, güven, sevinç ve hareket günüdür. Gençlerimiz, büyük kurtarıcımız Atatürk’ü iyi anlamalıdır. Vatanımızın geleceği, gençlerimize emanettir. Bu vesileyle, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına gençlerimizin, sporcularımızın ve vatandaşlarımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”      
ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99.Yıldönümü'nü yayınladığı mesajla kutladı.

Birlik Başkanı  Nihat Sözütek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919'u, “Ulusal egemenliğin başlangıç günü” olarak gördüğünü,  Kurtuluş Savaşı’nın da ilk kıvılcımı olduğunu ve bu anlamlı tarihi bayram olarak armağan ettiği gençlere de, “Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. Bütün ümidim gençliktedir.  Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Türk gençliği, gayeye, bizim yüksek idealimize, durmadan, yorulmadan yürüyecektir’ sözleriyle verdiği değeri ortaya koyduğunu belirtti.

 

 Atatürk’ün, “Hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez. Zafer, barışın en kısa yoludur diyerek hedef çizdiğine de işaret eden Sözütek şöyle dedi:

 

“19 Mayıs’ta ilk temelleri atılan Kurtuluş Savaşı sonunda, ülkemizi bağımsızlığa kavuşturan Atatürk’e, çağdaş uygarlık düzeyine çıkardığı milletimiz, şükran borçludur. Atatürk’ü, çocuklarımıza ve gençlerimize anlatmak, onun fikirlerini yaymak, özgürlük, çağdaşlık, laiklik, bağımsızlık ve Cumhuriyet yanlısı olan herkesin görevi olmalıdır.

 

19 Mayıs, güven, sevinç ve hareket günüdür. Gençlerimiz, büyük kurtarıcımız Atatürk’ü iyi anlamalıdır. Vatanımızın geleceği, gençlerimize emanettir. Bu vesileyle, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına gençlerimizin, sporcularımızın ve vatandaşlarımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.