Vekilin oğlu tehlike atlattı

29.01.2018 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2262+ kez okundu.
 

Vekilin oğlu tehlike atlattı

    MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in oğlu Ahmet Mithat Devlet Şimşek, apandisiti patlamak üzereyken ameliyat edildi. Şimşek’in apandisiti alındı   MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in oğlu Ahmet Mithat Devlet Şimşek büyük tehlike atlattı. Lise öğrencisi olan 17 yaşındaki Ahmet Mithat Devlet Şimşek gece sabaha karşı evinde şiddetli karın ağrısı yaşamaya başladı.  Babası Baki Şimşek ve annesi Hikmet Şimşek tarafından Medical Park Tarsus Hastanesi’ne götürülen Ahmet Mithat Devlet’i Acil Servis Hekimi Dr. Bekir Burak İnan muayene etti.   3 GÜ HASTANEDE KALDI Dr. Bekir Burak İnan’ın akut apandisit teşhisi konması üzerine hasta hastaneye yatırıldı. Genç hastayı muayene eden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Sun ise apandisitin patlamak üzere olduğunu belirledi. Bunun üzerine Ahmet Mithat Devlet Şimşek, Op. Dr. Sun ve ekibi tarafından ameliyat edildi. Apandisiti alınan Ahmet Mithat Devlet Şimşek, 3 gün kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edilerek evine gönderildi. Op. Dr. Sun, Ahmet Mithat Devlet Şimşek’in durumunun iyi olduğunu ve tehlikeyi atlattığını söyledi.   BAŞKANLAR ZİYARET ETTİ MHP Merin Milletvekili Baki Şimşek ve ailesini, hastanede kaldıkları süre boyunca yakınları ve siyasetçiler yalnız bırakmadı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile çok sayıda siyasetçi, Şimşek ailesini hastanede ziyaret etti. Milletvekili Baki Şimşek, başta Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ve Op. Dr. Mehmet Ali Sun olmak üzere hastane yöneticileri ve sağlık personeline teşekkür ettiğini söyledi.

 

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in oğlu Ahmet Mithat Devlet Şimşek, apandisiti patlamak üzereyken ameliyat edildi. Şimşek’in apandisiti alındı

 

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek’in oğlu Ahmet Mithat Devlet Şimşek büyük tehlike atlattı. Lise öğrencisi olan 17 yaşındaki Ahmet Mithat Devlet Şimşek gece sabaha karşı evinde şiddetli karın ağrısı yaşamaya başladı.  Babası Baki Şimşek ve annesi Hikmet Şimşek tarafından Medical Park Tarsus Hastanesi’ne götürülen Ahmet Mithat Devlet’i Acil Servis Hekimi Dr. Bekir Burak İnan muayene etti.

 

3 GÜ HASTANEDE KALDI

Dr. Bekir Burak İnan’ın akut apandisit teşhisi konması üzerine hasta hastaneye yatırıldı. Genç hastayı muayene eden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Ali Sun ise apandisitin patlamak üzere olduğunu belirledi. Bunun üzerine Ahmet Mithat Devlet Şimşek, Op. Dr. Sun ve ekibi tarafından ameliyat edildi. Apandisiti alınan Ahmet Mithat Devlet Şimşek, 3 gün kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edilerek evine gönderildi. Op. Dr. Sun, Ahmet Mithat Devlet Şimşek’in durumunun iyi olduğunu ve tehlikeyi atlattığını söyledi.

 

BAŞKANLAR ZİYARET ETTİ

MHP Merin Milletvekili Baki Şimşek ve ailesini, hastanede kaldıkları süre boyunca yakınları ve siyasetçiler yalnız bırakmadı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile çok sayıda siyasetçi, Şimşek ailesini hastanede ziyaret etti. Milletvekili Baki Şimşek, başta Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ve Op. Dr. Mehmet Ali Sun olmak üzere hastane yöneticileri ve sağlık personeline teşekkür ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.