VELİ KÜÇÜK; “HER DAİM DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN”

SPOR 05.01.2018 - 14:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1453+ kez okundu.
 

VELİ KÜÇÜK; “HER DAİM DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN”

    Adana Barosunun ev sahipliğinde bu yıl altıncısı düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları'nın açılışı Kayhan Kaynak Kardeşler Stadyumunda, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Adana Barosu Spor Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ümit Arif Özsoy, Adana Barosu Spor Komisyonu Başkanı Av. Hasan Çetin, Spor Komisyonu üyeleri ile çok sayıda avukat ve sporseverin katılımıyla yapıldı. Yüreğir İlçesi Kayhan Kaynak Kardeşler Stadında yağmurlu havada gerçekleşen programa katılan Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, tüm takımlara başarılar diledi. “EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER” Av. Küçük, turnuvanın istikrar kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dostluk ve centilmenlik mesajları veren Av. Küçük, spor oyunlarının gerçekleşmesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdülkadir Ataşbak’ a ve emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu. “DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN” Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunlarının bu yıl altıncısını yapmanın mutluluğunu, gururunu, keyfini yaşadıklarını belirterek, “ Barolar olarak hep bir aradayız. Turnuvamımıza bu yıl kadın ve erkek voleybolunu da kattık. Bu bakış açımızı ilerleyen süreçte daha da geliştireceğiz. Spor, dostluk, kardeşlik ve barıştır. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz sözünü hatırlarsınız; “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” demiştir. Biz de savunma mesleğini temsil eden avukatlar olarak dostluğu ve kardeşliği ön plana çıkartarak turnuva heyecanını yaşayalım. Birbirimize sevgiyi, saygıyı sonuna kadar göstereceğinize inancım tamdır. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Adana Barosunun ev sahipliğinde bu yıl altıncısı düzenlenen 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları'nın açılışı Kayhan Kaynak Kardeşler Stadyumunda, Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Adana Barosu Spor Komisyonu Koordinatör Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ümit Arif Özsoy, Adana Barosu Spor Komisyonu Başkanı Av. Hasan Çetin, Spor Komisyonu üyeleri ile çok sayıda avukat ve sporseverin katılımıyla yapıldı.

Yüreğir İlçesi Kayhan Kaynak Kardeşler Stadında yağmurlu havada gerçekleşen programa katılan Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, tüm takımlara başarılar diledi.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER”

Av. Küçük, turnuvanın istikrar kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dostluk ve centilmenlik mesajları veren Av. Küçük, spor oyunlarının gerçekleşmesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdülkadir Ataşbak’ a ve emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu.

“DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN”

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunlarının bu yıl altıncısını yapmanın mutluluğunu, gururunu, keyfini yaşadıklarını belirterek, “ Barolar olarak hep bir aradayız.

Turnuvamımıza bu yıl kadın ve erkek voleybolunu da kattık. Bu bakış açımızı ilerleyen süreçte daha da geliştireceğiz. Spor, dostluk, kardeşlik ve barıştır. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz sözünü hatırlarsınız; “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” demiştir. Biz de savunma mesleğini temsil eden avukatlar olarak dostluğu ve kardeşliği ön plana çıkartarak turnuva heyecanını yaşayalım.

Birbirimize sevgiyi, saygıyı sonuna kadar göstereceğinize inancım tamdır. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.