VENEDİK TÜRKMENBAŞI’NI TAMER DAĞLI AÇTI

GÜNDEM 09.12.2018 - 17:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3016+ kez okundu.
 

VENEDİK TÜRKMENBAŞI’NI TAMER DAĞLI AÇTI

    ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Fırıncılar - Pastacılar Esnaf Odası Eski Başkanı Hakan Koşmaz ve kardeşlerinin ortağı olduğu Venedik Pastaneleri'nin 3.Şubesi, Adana Türkmenbaşı Bulvarı’nda görkemli törenle açıldı…   Venedik Cafe – Pasta’nın Türkmenbaşı Şubesi’nin bando eşliğinde, konfeti yağmuri ile yapılan açılışını Ak Parti Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Üyesi,  Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Tarım İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, ATO Başkanı Atilla Menevşe, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Hacı Sabancı OSB Başkanı Bekir Sütçü, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Murat Kütükçü, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Seref Can, ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Ak Parti Ceyhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı ve 1.Bölge ESKKK Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Ceyhan Kasaplar Odası Başkanı İbrahim İkidağ alkışlar arasında kurdela keserek gerçekleştirdi.   Adana ve ilçelerden gelen çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanı ile esnafların da hazır bulunduğu törende konuşan Milletvekili Dağlı, ekonomide süratle rayına oturan Türkiye’de yeni işyerleri açarak, istihdam oluşturan her Türk vatandaşına ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtirken, Venedik Türkmenbaşı Şubesi’nde 40 işçi çalıştıran Koşmaz Kardeşleri de tebrik ederek, “Allah razı olsun sizlerden. Hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah bu memlekete bir çivi çakan tüm yatırımcılardan razı olsun. Şubelerin sayısının daha da artmasını diliyoruz. Allah mahcup etmesin”diyerek alkış aldı.   Açılış sonrası, Dağlı ve protokol üyeleri, işyerine girerek çalışanlara “hayırlı olsun” temennisinde bulundu, birbirinden lezzetli tatlılardan tadarak, misafirlere de ikram ettiler.  Koşmaz Ailesi fertleri de, açılışa katılarak kendilerine onure eden Milletvekili Dağlı başta olmak üzere tüm protokol üyeleri, esnaf odaları ve kooperatif başkanları ile esnaflara, vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ederek uğurladılar.   Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve İlçe Belediye Başkanları törene Çukurova Belediyesi’ndeki saldırıda öldürülenlerin cenazesine katılmaları nedeniyle gelemezken, işyerine çelenk göndererek Koşmaz Ailesi’ne kutlamada bulundu.    

 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Ceyhan Fırıncılar - Pastacılar Esnaf Odası Eski Başkanı Hakan Koşmaz ve kardeşlerinin ortağı olduğu Venedik Pastaneleri'nin 3.Şubesi, Adana Türkmenbaşı Bulvarı’nda görkemli törenle açıldı…

 

Venedik Cafe – Pasta’nın Türkmenbaşı Şubesi’nin bando eşliğinde, konfeti yağmuri ile yapılan açılışını Ak Parti Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Üyesi,  Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Tarım İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, ATO Başkanı Atilla Menevşe, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, Hacı Sabancı OSB Başkanı Bekir Sütçü, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Murat Kütükçü, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Seref Can, ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, Ak Parti Ceyhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı ve 1.Bölge ESKKK Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Ceyhan Kasaplar Odası Başkanı İbrahim İkidağ alkışlar arasında kurdela keserek gerçekleştirdi.

 

Adana ve ilçelerden gelen çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanı ile esnafların da hazır bulunduğu törende konuşan Milletvekili Dağlı, ekonomide süratle rayına oturan Türkiye’de yeni işyerleri açarak, istihdam oluşturan her Türk vatandaşına ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtirken, Venedik Türkmenbaşı Şubesi’nde 40 işçi çalıştıran Koşmaz Kardeşleri de tebrik ederek, “Allah razı olsun sizlerden. Hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah bu memlekete bir çivi çakan tüm yatırımcılardan razı olsun. Şubelerin sayısının daha da artmasını diliyoruz. Allah mahcup etmesin”diyerek alkış aldı.

 

Açılış sonrası, Dağlı ve protokol üyeleri, işyerine girerek çalışanlara “hayırlı olsun” temennisinde bulundu, birbirinden lezzetli tatlılardan tadarak, misafirlere de ikram ettiler.  Koşmaz Ailesi fertleri de, açılışa katılarak kendilerine onure eden Milletvekili Dağlı başta olmak üzere tüm protokol üyeleri, esnaf odaları ve kooperatif başkanları ile esnaflara, vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ederek uğurladılar.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve İlçe Belediye Başkanları törene Çukurova Belediyesi’ndeki saldırıda öldürülenlerin cenazesine katılmaları nedeniyle gelemezken, işyerine çelenk göndererek Koşmaz Ailesi’ne kutlamada bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.