VF sosyal gönüllülük günlerini teşvik ediyor

GÜNDEM 19.09.2019 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2287+ kez okundu.
 

VF sosyal gönüllülük günlerini teşvik ediyor

  VF Türkiye Grubu, 13 Eylül tarihinde doğada bir farklılık yaratmak adına Belgrad ormanında çöp toplayarak Gönüllülük Günleri’ne katılıyor. TEMA ile Orman Ekosistemini Tanıma ve Orman Temizliği yapacak olan ekip,  günü Tunç Fındık’ın doğa ve keşif üzerine yapacağı söyleşisiyle tamamlayacak. 10 Eylül’de başlayıp 13 Eylül’e kadar sürecek VF’in “Gönüllülük Günleri”, sosyal ve çevresel sorumluluğa dikkat çekmek adına düzenlenecek. Farklı ülkelerden 500 çalışan, 4 gün boyunca yerel bölgelerini desteklemek ve sorunlara çözüm olmak için çalışacaklar. Çevresel sorunlar, hayvan hakları ve sosyal sorumlulukla ilgili pek çok projeden birini seçebilecek olan VF çalışanları, yerel dernekleri de yanlarına alarak, kendi bölgelerine destek olacaklar.  Birçok ülkeden farklı sosyal girişimler göreceğimiz bu dört gün boyunca, içinde kar amacı gütmeyen kuruluşların da bulunduğu 16 derneğin ve yerel yönetimlerin de katılımıyla toplamda 24 projenin gerçekleştirilmesi öngörülüyor. “Kurumsal gönüllülük günleri, VF’in birkaç yıldır Avrupa çapında teşvik ettiği bir girişimdir ve 2014 yılından bu yana şirket çalışanları 20 bin saati aşkın gönüllülük faaliyetinde rol almıştır.” diyen VF’in EMEA Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Direktörü Anna Maria Rugarli  “Bu yıl ilk kez, Avrupa girişimleri eşzamanlı olarak İtalya, İsviçre, İngiltere, Belçika, İspanya, Rusya, Fransa ve Türkiye’de gerçekleştirildi.  Bu bizim, bir bölgede sadece ekonomik bir yapı olarak değil aynı zamanda sosyal girişimlerin de aktif destekçisi olma konusunda uluslararası paylaştığımız misyonumuzun da ispatıdır”  şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

VF Türkiye Grubu, 13 Eylül tarihinde doğada bir farklılık yaratmak adına Belgrad ormanında çöp toplayarak Gönüllülük Günleri’ne katılıyor. TEMA ile Orman Ekosistemini Tanıma ve Orman Temizliği yapacak olan ekip,  günü Tunç Fındık’ın doğa ve keşif üzerine yapacağı söyleşisiyle tamamlayacak.

10 Eylül’de başlayıp 13 Eylül’e kadar sürecek VF’in “Gönüllülük Günleri”, sosyal ve çevresel sorumluluğa dikkat çekmek adına düzenlenecek. Farklı ülkelerden 500 çalışan, 4 gün boyunca yerel bölgelerini desteklemek ve sorunlara çözüm olmak için çalışacaklar.

Çevresel sorunlar, hayvan hakları ve sosyal sorumlulukla ilgili pek çok projeden birini seçebilecek olan VF çalışanları, yerel dernekleri de yanlarına alarak, kendi bölgelerine destek olacaklar.  Birçok ülkeden farklı sosyal girişimler göreceğimiz bu dört gün boyunca, içinde kar amacı gütmeyen kuruluşların da bulunduğu 16 derneğin ve yerel yönetimlerin de katılımıyla toplamda 24 projenin gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Kurumsal gönüllülük günleri, VF’in birkaç yıldır Avrupa çapında teşvik ettiği bir girişimdir ve
2014 yılından bu yana şirket çalışanları 20 bin saati aşkın gönüllülük faaliyetinde rol almıştır.” diyen VF’in EMEA Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Direktörü Anna Maria Rugarli  “Bu yıl ilk kez, Avrupa girişimleri eşzamanlı olarak İtalya, İsviçre, İngiltere, Belçika, İspanya, Rusya, Fransa ve Türkiye’de gerçekleştirildi.  Bu bizim, bir bölgede sadece ekonomik bir yapı olarak değil aynı zamanda sosyal girişimlerin de aktif destekçisi olma konusunda uluslararası paylaştığımız misyonumuzun da ispatıdır”  şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.