virüsü nasıl kaptığını anlattı

MAGAZİN 16.04.2020 - 10:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2285+ kez okundu.
 

virüsü nasıl kaptığını anlattı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile aşk yaşayan şarkıcı Levent Dörter, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra ev karantinasına girdi. Camdan dışarı bakarken görüntülenen şarkıcı virüsün nasıl kaptığını da anlattı. Uzaktan basın mansuplarıyla sohbet eden şarkıcı, koronavirüs sürecini şöyle anlattı: "İlk başta grip zannettim. Sonra biraz ağırlaştı, ateşim yükseldi. Yedi gün hastanede yattım. Zor bir süreç geçirdim, hastanede hastalıkla boğuşurken, ister istemez televizyonu açıyorsun. 'Bu da öldü', 'bu da yakalandı', 'sayı bu kadar arttı' haberlerini görünce, psikolojim biraz yıprandı."

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile aşk yaşayan şarkıcı Levent Dörter, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra ev karantinasına girdi. Camdan dışarı bakarken görüntülenen şarkıcı virüsün nasıl kaptığını da anlattı.

Uzaktan basın mansuplarıyla sohbet eden şarkıcı, koronavirüs sürecini şöyle anlattı: "İlk başta grip zannettim. Sonra biraz ağırlaştı, ateşim yükseldi. Yedi gün hastanede yattım. Zor bir süreç geçirdim, hastanede hastalıkla boğuşurken, ister istemez televizyonu açıyorsun. 'Bu da öldü', 'bu da yakalandı', 'sayı bu kadar arttı' haberlerini görünce, psikolojim biraz yıprandı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.