VODAFONE’DAN RAMAZAN’A ÖZEL 20 GB MOBİL İNTERNET

GÜNDEM 18.05.2019 - 12:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2277+ kez okundu.
 

VODAFONE’DAN RAMAZAN’A ÖZEL 20 GB MOBİL İNTERNET

  Vodafone, Ramazan ayında faturalı ve faturasız müşterilerine doya doya internet kullanmanın keyfini yaşatacak. Vodafone’lular, Ramazan boyunca 20 GB’lık ek mobil internet paketine sadece 20 TL’ye sahip olabilecek.     17 Mayıs 2019 – “Dijitalleşmenin öncü operatörü” olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine maksimum internet keyfi yaşatacak kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Vodafone, Ramazan boyunca faturalı ve faturasız tüm müşterilerine 20 GB mobil interneti sadece 20 TL’ye sunacak. Vodafone’a yeni gelen müşterilerin de yararlanabileceği kampanya kapsamında sunulan teklif, mevcut tarifenin üzerine ek paket olarak satın alınacak.  

 

Vodafone, Ramazan ayında faturalı ve faturasız müşterilerine doya doya internet kullanmanın keyfini yaşatacak. Vodafone’lular, Ramazan boyunca 20 GB’lık ek mobil internet paketine sadece 20 TL’ye sahip olabilecek.

   

17 Mayıs 2019 – “Dijitalleşmenin öncü operatörü” olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine maksimum internet keyfi yaşatacak kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Vodafone, Ramazan boyunca faturalı ve faturasız tüm müşterilerine 20 GB mobil interneti sadece 20 TL’ye sunacak. Vodafone’a yeni gelen müşterilerin de yararlanabileceği kampanya kapsamında sunulan teklif, mevcut tarifenin üzerine ek paket olarak satın alınacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.