VURAL 4. KİŞİSEL RESİM SERGİSİNİ AÇTI

19.12.2017 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2380+ kez okundu.
 

VURAL 4. KİŞİSEL RESİM SERGİSİNİ AÇTI

  Resim sanatçısı Berna Vural 4’üncü kişisel sergisini Adana Ressamlar Derneği (AÇS) Sanat Galerisi’nde açtı. Vural, küçük yaşlarda başladığı resim merakının kendisini bugüne taşıdığını belirterek, tabloları genellikle yağlı boya tekniği ile oluşturduğunu söyledi. 26 tablonun yer aldığı sergide doğa, klasik otomobiller ile soyut resimler de dikkat çekiyor. Sanatçıyı sevenleri ile öğrencileri de serginin açılışında yalnız bırakmadı. Gelenlerle yakından ilgilenen sanatçı hatıra fotoğrafı da çektirdi. Sergi 28 Aralık Perşembe gününe kadar açık kalacak. Sergiyi gezmek isteyenler Adana Ressamlar Derneği’nin Kurtuluş mahallesi 64012 sokak Sacide hanım Apartmanı zemin katındaki Sanat Galerisi’ne uğrayabilir.

 

Resim sanatçısı Berna Vural 4’üncü kişisel sergisini Adana Ressamlar Derneği (AÇS) Sanat Galerisi’nde açtı.

Vural, küçük yaşlarda başladığı resim merakının kendisini bugüne taşıdığını belirterek, tabloları genellikle yağlı boya tekniği ile oluşturduğunu söyledi. 26 tablonun yer aldığı sergide doğa, klasik otomobiller ile soyut resimler de dikkat çekiyor.

Sanatçıyı sevenleri ile öğrencileri de serginin açılışında yalnız bırakmadı. Gelenlerle yakından ilgilenen sanatçı hatıra fotoğrafı da çektirdi. Sergi 28 Aralık Perşembe gününe kadar açık kalacak. Sergiyi gezmek isteyenler Adana Ressamlar Derneği’nin Kurtuluş mahallesi 64012 sokak Sacide hanım Apartmanı zemin katındaki Sanat Galerisi’ne uğrayabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.