Wilo Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı’nda akıllı şehir çözümlerini anlatacak

TEKNOLOJİ 06.10.2020 - 10:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 890+ kez okundu.
 

Wilo Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı’nda akıllı şehir çözümlerini anlatacak

Yüksek teknolojili ürünleri ile akıllı şehirlerin oluşumuna katkıda bulunan pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, 8 Ekim 2020 tarihinde online olarak gerçekleşecek Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı’nda dijital standı ile yer alacak. “5G, IoT, AAI ve CoT Hizmetleri Altyapısı İle Akıllı Şehir Çözümleri" panelinde katılımcılarla buluşacak olan Wilo Türkiye Altyapı ve Endüstri Satış Müdürü Şanver Demirata ise Wilo’nun akıllı şehir çözümlerinin yanı sıra akıllı şehirlerde öne çıkan teknolojiler ve dünyada teknolojinin geleceği üzerine konuşma yapacak.     Binalarda, endüstride ve altyapı uygulamalarında bulunan ısıtma, soğutma, havalandırma sistemlerinin yanı sıra su temini ve atık su uygulamalarında da kullanılan pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, Bilişim Vadisi organizatörlüğünde 8 Ekim 2020 tarihinde online olarak düzenlenecek Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı’ndaki dijital standında ziyaretçilerini ağırlayacak. Türkiye’nin en büyük sanal konferansı olarak tek gün sürecek ve 5 oturumlu olarak gerçekleşecek etkinlikte Wilo, akıllı şehirlere yönelik ileri teknoloji hizmet ve çözümlerini anlatacak. Akıllı şehirlerde öne çıkan teknolojiler ve dünyada teknolojinin geleceği masaya yatırılacak Wilo Türkiye Altyapı ve Endüstri Satış Müdürü Şanver Demirata, etkinliğin 4. oturumu olan “5G, IoT, AAI ve CoT Hizmetleri Altyapısı ile Akıllı Şehir Çözümleri" panelinde Wilo’nun akıllı şehir çözümlerinin yanı sıra akıllı şehirlerde öne çıkan teknolojileri ve dünyada teknolojinin geleceğini anlatacak. “5G, IoT, AAI ve CoT Hizmetleri Altyapısı ile Akıllı Şehir Çözümleri” panelinde konuşulacak konu başlıkları; Büyük Veri Dolaşımı, Siber Altyapı ve Yazılım Hizmetleri, Hükümetler Akıllı Şehir Teknolojilerinin Benimsenmesini Nasıl Kolaylaştırabilir?, Akıllı Şehirlerde Ulaşım ve Enerji Şebekesi: İletişim Ağları ve Hizmetleri, Akıllı Şehir Uygulamalarında Bilgi ve İletişim Altyapıları ve 5G Teknolojisi ve AI, IoT ve Robot Teknolojileri için 5G Neden Gereklidir? şeklinde olacak.

Yüksek teknolojili ürünleri ile akıllı şehirlerin oluşumuna katkıda bulunan pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, 8 Ekim 2020 tarihinde online olarak gerçekleşecek Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı’nda dijital standı ile yer alacak. “5G, IoT, AAI ve CoT Hizmetleri Altyapısı İle Akıllı Şehir Çözümleri" panelinde katılımcılarla buluşacak olan Wilo Türkiye Altyapı ve Endüstri Satış Müdürü Şanver Demirata ise Wilo’nun akıllı şehir çözümlerinin yanı sıra akıllı şehirlerde öne çıkan teknolojiler ve dünyada teknolojinin geleceği üzerine konuşma yapacak.

 

 

Binalarda, endüstride ve altyapı uygulamalarında bulunan ısıtma, soğutma, havalandırma sistemlerinin yanı sıra su temini ve atık su uygulamalarında da kullanılan pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, Bilişim Vadisi organizatörlüğünde 8 Ekim 2020 tarihinde online olarak düzenlenecek Kamu Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konferansı’ndaki dijital standında ziyaretçilerini ağırlayacak. Türkiye’nin en büyük sanal konferansı olarak tek gün sürecek ve 5 oturumlu olarak gerçekleşecek etkinlikte Wilo, akıllı şehirlere yönelik ileri teknoloji hizmet ve çözümlerini anlatacak.

Akıllı şehirlerde öne çıkan teknolojiler ve dünyada teknolojinin geleceği masaya yatırılacak

Wilo Türkiye Altyapı ve Endüstri Satış Müdürü Şanver Demirata, etkinliğin 4. oturumu olan “5G, IoT, AAI ve CoT Hizmetleri Altyapısı ile Akıllı Şehir Çözümleri" panelinde Wilo’nun akıllı şehir çözümlerinin yanı sıra akıllı şehirlerde öne çıkan teknolojileri ve dünyada teknolojinin geleceğini anlatacak.

“5G, IoT, AAI ve CoT Hizmetleri Altyapısı ile Akıllı Şehir Çözümleri” panelinde konuşulacak konu başlıkları; Büyük Veri Dolaşımı, Siber Altyapı ve Yazılım Hizmetleri, Hükümetler Akıllı Şehir Teknolojilerinin Benimsenmesini Nasıl Kolaylaştırabilir?, Akıllı Şehirlerde Ulaşım ve Enerji Şebekesi: İletişim Ağları ve Hizmetleri, Akıllı Şehir Uygulamalarında Bilgi ve İletişim Altyapıları ve 5G Teknolojisi ve AI, IoT ve Robot Teknolojileri için 5G Neden Gereklidir? şeklinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.