YILANCI, DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ

TURİZM 23.05.2019 - 12:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2185+ kez okundu.
 

YILANCI, DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda Adana 1 No'lu Şube Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Tanrıöver ve sendika yöneticileri ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı ve Adana 1 No'lu Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver ziyaretleri sırasında Vali Demirtaş'a, gerçekleştirdikleri sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vali Mahmut Demirtaş ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği sendika yöneticilerine, kamu çalışanlarının haklarını korumak ve geliştirmek üzere üstlendikleri  görevde başarılar diledi. Ziyaret, sendikanın faaliyetleri ile kamu çalışanlarının beklentileri konusunda çeşitli değerlendirmelerin yapılmasıyla son buldu.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulda Adana 1 No'lu Şube Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Tanrıöver ve sendika yöneticileri ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı ve Adana 1 No'lu Şube Başkanı Mehmet Tanrıöver ziyaretleri sırasında Vali Demirtaş'a, gerçekleştirdikleri sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Vali Mahmut Demirtaş ise ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği sendika yöneticilerine, kamu çalışanlarının haklarını korumak ve geliştirmek üzere üstlendikleri  görevde başarılar diledi.

Ziyaret, sendikanın faaliyetleri ile kamu çalışanlarının beklentileri konusunda çeşitli değerlendirmelerin yapılmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.