YILDIRIM GİBİ DÜĞÜN

27.07.2019 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1733+ kez okundu.
 

YILDIRIM GİBİ DÜĞÜN

  Adana’nın tanınmış ailelerinden İsmet ve Hatice Yiğit oğulları Özhan Yiğit’i, Abid ve Adile Yüksel’in kızı Halime ile evlendirdi. Merkez Yüreğir ilçesi Levent mahallesindeki kınanın ardından Çamlıbel mahallesinde gerçekleştirilen Şanlıurfalı ve Adıyamanlı ailenin muhteşem düğün töreni görülmeye değerdi. Katılanların gönüllerince halay çekip davul zurna eşliğinde eğlendiği düğünde, gelin ve damat da unutamayacakları bir gece yaşadı. Çocuklarının mutluluğuna şahit olan anne-babalar ise zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı. Sevenleri ile yakın komşu ve akrabalarına düğüne katıldıkları için teşekkür eden damat Özhan’ın babası İsmet  ile annesi Hatice Yiğit, “Oğlumuz ile ailemize yeni katılan gelinimizin bu mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür ederiz. Allah gönüllerince bir ömür geçirmeyi nasip etsin” dedi.  

 

Adana’nın tanınmış ailelerinden İsmet ve Hatice Yiğit oğulları Özhan Yiğit’i, Abid ve Adile Yüksel’in kızı Halime ile evlendirdi.

Merkez Yüreğir ilçesi Levent mahallesindeki kınanın ardından Çamlıbel mahallesinde gerçekleştirilen Şanlıurfalı ve Adıyamanlı ailenin muhteşem düğün töreni görülmeye değerdi.

Katılanların gönüllerince halay çekip davul zurna eşliğinde eğlendiği düğünde, gelin ve damat da unutamayacakları bir gece yaşadı. Çocuklarının mutluluğuna şahit olan anne-babalar ise zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı.

Sevenleri ile yakın komşu ve akrabalarına düğüne katıldıkları için teşekkür eden damat Özhan’ın babası İsmet  ile annesi Hatice Yiğit, “Oğlumuz ile ailemize yeni katılan gelinimizin bu mutluluğuna ortak olan herkese teşekkür ederiz. Allah gönüllerince bir ömür geçirmeyi nasip etsin” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.