Yakup Kutluca, ‘’KOBİ’lere Sahip Çıkmak Milli Bir Görevdir’’

GÜNDEM 03.05.2018 - 10:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1379+ kez okundu.
 

Yakup Kutluca, ‘’KOBİ’lere Sahip Çıkmak Milli Bir Görevdir’’

ADANA - TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca,  Komisyon Başkanları ile yaptığı toplantıda, Komisyon Başkanlarının başarılı olabilmeleri ve TÜMSİAD’ı daha ileriye taşıyabilmeleri hususunda, liderlik özelliklerinden bahsederek, TÜMSİAD’ın sloganı olan, ‘’Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe’’ sözüne açıklık getirdi. Dinlemesini bilen ve yeni fikirlere açık olmalarını isteyen başkan Kutluca, sorumluluklarının bilincinde, kendine güvenen, mütevazi, empati kurarak onları anlayan, iletişimi aksatmadan omuz omuza yürüyen, sonuç odaklı çalışarak, üyelerin ticari potansiyellerini uluslararası arenaya taşımalarına yardımcı olan, TÜMSİAD’ınmisyon ve vizyonuna uygun birer lider olmalarını istedi. Liderliğin bir sanat olduğunu da belirten Başkan Kutluca, TÜMSİAD’ın çatısı altında toplanan Küçük ve Orta Büyüklükteki (KOBİ) işletmelere sahip çıkmanın milli bir görev olduğunu da belirterek, Komisyon Başkanlarına başarılar diledi.  

ADANA - TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca,  Komisyon Başkanları ile yaptığı toplantıda, Komisyon Başkanlarının başarılı olabilmeleri ve TÜMSİAD’ı daha ileriye taşıyabilmeleri hususunda, liderlik özelliklerinden bahsederek, TÜMSİAD’ın sloganı olan, ‘’Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe’’ sözüne açıklık getirdi.

Dinlemesini bilen ve yeni fikirlere açık olmalarını isteyen başkan Kutluca, sorumluluklarının bilincinde, kendine güvenen, mütevazi, empati kurarak onları anlayan, iletişimi aksatmadan omuz omuza yürüyen, sonuç odaklı çalışarak, üyelerin ticari potansiyellerini uluslararası arenaya taşımalarına yardımcı olan, TÜMSİAD’ınmisyon ve vizyonuna uygun birer lider olmalarını istedi.

Liderliğin bir sanat olduğunu da belirten Başkan Kutluca, TÜMSİAD’ın çatısı altında toplanan Küçük ve Orta Büyüklükteki (KOBİ) işletmelere sahip çıkmanın milli bir görev olduğunu da belirterek, Komisyon Başkanlarına başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.