YALAN ÇOK ENGEL YOK!

SİYASET 11.08.2020 - 07:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2104+ kez okundu.
 

YALAN ÇOK ENGEL YOK!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Cumhur İttifakı olarak Adana’nın yararına olan her işe, hep destek verdik; bu yöndeki desteğimiz hep devam edecek. Yalan yanlış bilgilerle, sahne oyunlarıyla vatandaşı aldatmak etik değil” dedi.
  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Ülkemizin gelişimi, refahı, birliği, dirliği, huzuru, kardeşliği için milli mücadele ruhuyla hareket eden Cumhur İttifakı, yerel yönetimlerde de aynı anlayışı hâkim kılmanın çabası içindedir” mesajı verdi. MHP’DE İSTİŞARE TOPLANTISI MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana’nın mevcut sorunlarının çözümü konusunda samimi bir gayret içinde olduklarını bildirdi. Avcı ve Ay, MHP Adana İl Başkanlığı’nda Adana Büyükşehir Belediyesi MHP ve AK Parti Meclis Grup Başkan Vekilleri, Meclis Grup Sözcüleri, iki partinin ilgili İl Divan Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine getirilen maddelerin yanı sıra şehrin öne çıkan sorunları müzakere edildi.  BORÇLAR VE İCRA OLAYI Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin sürekli olarak borcuyla, icralık duruma düşürülmesiyle gündeme getirilmesinden duyulan üzüntü ve rahatsızlık dile getirildi. Ayrıca, bazı birimlerin kapatılması, bazı yeni birimlerin açılmasını isteyen yönetime Cumhur İttifakı’nın engel çıkardığı yönünde basında haber yaptırılmasının yanlış olduğu ifade edildi.
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Cumhur İttifakı olarak Adana’nın yararına olan her işe, hep destek verdik; bu yöndeki desteğimiz hep devam edecek. Yalan yanlış bilgilerle, sahne oyunlarıyla vatandaşı aldatmak etik değil” dedi.

 


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Ülkemizin gelişimi, refahı, birliği, dirliği, huzuru, kardeşliği için milli mücadele ruhuyla hareket eden Cumhur İttifakı, yerel yönetimlerde de aynı anlayışı hâkim kılmanın çabası içindedir” mesajı verdi.
MHP’DE İSTİŞARE TOPLANTISI
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana’nın mevcut sorunlarının çözümü konusunda samimi bir gayret içinde olduklarını bildirdi. Avcı ve Ay, MHP Adana İl Başkanlığı’nda Adana Büyükşehir Belediyesi MHP ve AK Parti Meclis Grup Başkan Vekilleri, Meclis Grup Sözcüleri, iki partinin ilgili İl Divan Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine getirilen maddelerin yanı sıra şehrin öne çıkan sorunları müzakere edildi. 
BORÇLAR VE İCRA OLAYI
Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin sürekli olarak borcuyla, icralık duruma düşürülmesiyle gündeme getirilmesinden duyulan üzüntü ve rahatsızlık dile getirildi. Ayrıca, bazı birimlerin kapatılması, bazı yeni birimlerin açılmasını isteyen yönetime Cumhur İttifakı’nın engel çıkardığı yönünde basında haber yaptırılmasının yanlış olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.