“YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

GÜNDEM 09.12.2019 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1534+ kez okundu.
 

“YALNIZ DEĞİLSİNİZ”

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, acılı aileye yeni bir kiraladı.
  Adana’da sokakta oyun oynarken kamyonetin altında kalarak hayatını kaybeden kardeşi 6 yaşındaki Erol Bartan için feryat eden 13 yaşındaki Hatice ile 2 kardeşi ve babaları gecekondudan kurtarıldı. Yüreğir Belediyesi tarafından yeni evlerine kavuşan Hatice Bartan, “İlk defa böyle güzel uyudum” dedi. KENDİNİ SUÇLADI  19 Kasım 2019’da Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler mahallesi, 1975 sokakta meydana gelen kazada 6 yaşındaki Erol Bartan, yolda oyun oynarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Kazadan sonra ablası Hatice Bartan anneleri tarafından terk edildiğini söyleyip, "Annesizlik böyle bir şey. Keşke kardeşimin yolda oynamasına izin vermeseydim" diyerek ağladı. BELEDİYE EV KİRALADI  Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatıyla belediye yetkilileri aileye aynı mahallede yeni bir ev kiraladı. Bir yıllık kirası ödenen ve gerekli bütün eşyaları alınan eve, baba ve 3 çocuğu taşındı. Başkan Kocaispir ve eşi Raziye Kocaispir  aileye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı ve Hatice gözyaşlarını tutamadı. ÇOCUKLARIMIZ AĞLAMASIN  Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de bir yetimin, öksüzün başını okşamayı hem görevimizin gereği hem de bir vebal olarak görüyoruz. O sebeple Hatice ve ailesinin dramından çok etkilendik. İlk günden bu yana olayın hassasiyeti üzerinde duruyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde onları daha düzenli bir eve çıkarttık. Eksikleri tamamlıyoruz. Çocuklarımız ağlamasın, geleceğe güvenle baksın istiyoruz. Onları yalnız bırakmayacağız” diye konuştu. TEŞEKKÜR EDERİZ  Baba Bekir Bartan, çocuğunu kaybetmenin acısını yaşadığını belirterek, kendilerine destek veren Başkan Kocaispir’e teşekkür etti. Baba Bartan, “Sürekli yanımızda olan başkanımızdan Allah razı olsun. Artık 3 evladım için yaşayacağım. Allah bize destek olanlardan razı olsun” dedi. İLK KEZ RAHAT UYUDUK  Kaza sırasında söyledikleriyle yürekleri dağlayan Hatice Bartan ise polis olmayı istediğini belirterek, “Bize oda verdi, eşya verdiler. Acımıza ortak oldular. Kardeşlerime sahip çıkıp beni okuttukları için yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Okula geri döndüm ve polis olmak istiyorum. Çok güzel uyudum. İlk defa böyle yatağım oldu. Babamın elinde olsa bize alırdı ama elinde yoktu. Halamın kızıyla birlikte bakacağız kardeşlerime” diyerek duygularını dile getirdi.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, acılı aileye yeni bir kiraladı.

 

Adana’da sokakta oyun oynarken kamyonetin altında kalarak hayatını kaybeden kardeşi 6 yaşındaki Erol Bartan için feryat eden 13 yaşındaki Hatice ile 2 kardeşi ve babaları gecekondudan kurtarıldı. Yüreğir Belediyesi tarafından yeni evlerine kavuşan Hatice Bartan, “İlk defa böyle güzel uyudum” dedi.
KENDİNİ SUÇLADI 
19 Kasım 2019’da Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler mahallesi, 1975 sokakta meydana gelen kazada 6 yaşındaki Erol Bartan, yolda oyun oynarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Kazadan sonra ablası Hatice Bartan anneleri tarafından terk edildiğini söyleyip, "Annesizlik böyle bir şey. Keşke kardeşimin yolda oynamasına izin vermeseydim" diyerek ağladı.
BELEDİYE EV KİRALADI 
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatıyla belediye yetkilileri aileye aynı mahallede yeni bir ev kiraladı. Bir yıllık kirası ödenen ve gerekli bütün eşyaları alınan eve, baba ve 3 çocuğu taşındı. Başkan Kocaispir ve eşi Raziye Kocaispir  aileye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı ve Hatice gözyaşlarını tutamadı.
ÇOCUKLARIMIZ AĞLAMASIN 
Başkan Kocaispir, “Yüreğir’de bir yetimin, öksüzün başını okşamayı hem görevimizin gereği hem de bir vebal olarak görüyoruz. O sebeple Hatice ve ailesinin dramından çok etkilendik. İlk günden bu yana olayın hassasiyeti üzerinde duruyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde onları daha düzenli bir eve çıkarttık. Eksikleri tamamlıyoruz. Çocuklarımız ağlamasın, geleceğe güvenle baksın istiyoruz. Onları yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.
TEŞEKKÜR EDERİZ 
Baba Bekir Bartan, çocuğunu kaybetmenin acısını yaşadığını belirterek, kendilerine destek veren Başkan Kocaispir’e teşekkür etti. Baba Bartan, “Sürekli yanımızda olan başkanımızdan Allah razı olsun. Artık 3 evladım için yaşayacağım. Allah bize destek olanlardan razı olsun” dedi.
İLK KEZ RAHAT UYUDUK 
Kaza sırasında söyledikleriyle yürekleri dağlayan Hatice Bartan ise polis olmayı istediğini belirterek, “Bize oda verdi, eşya verdiler. Acımıza ortak oldular. Kardeşlerime sahip çıkıp beni okuttukları için yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Okula geri döndüm ve polis olmak istiyorum. Çok güzel uyudum. İlk defa böyle yatağım oldu. Babamın elinde olsa bize alırdı ama elinde yoktu. Halamın kızıyla birlikte bakacağız kardeşlerime” diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.