YAPI KREDİ’DEN, QR KOD ÖDEME ÖZELLİĞİ İLE MTV ÖDEMELERİNE 3 TAKSİT İMKANI

GÜNDEM 07.07.2018 - 10:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3819+ kez okundu.
 

YAPI KREDİ’DEN, QR KOD ÖDEME ÖZELLİĞİ İLE MTV ÖDEMELERİNE 3 TAKSİT İMKANI

  Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde Yapı Kredi Mobil içerisinde yer alan Yapı Kredi Pay - QR Kod ile Ödeme özelliğini kullanan müşterilerine 3 taksit imkanı sunuyor.   1 Temmuz - 31 Temmuz arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, gib.gov.tr’deki ödeme yöntemleri arasından Yapı Kredi Pay seçildikten sonra Yapı Kredi Mobil “Kartlarım” menüsünden Yapı Kredi Pay-QR Kod ile Ödeme yöntemiyle MTV ödemeleri tamamlanabiliyor. Bu sayede Yapı Kredi müşterileri 100TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit imkanından yararlanabiliyor.   Kampanyada, ödemelerini Yapı Kredi şubeleri, internet şubesi, Yapı Kredi Mobil, www.gib.gov.tr ve Yapı Kredi ATM’leri üzerinden tamamlayan müşterilere ise 100 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit imkanı sunuluyor.   Üstelik Yapı Kredi’nin sınırsız bankacılık hizmetlerini kullanarak ödeme yapan tüm kullanıcılar, Sonax’tan detaylı iç temizlik ve ozonla sterilizasyon hizmetinin yanı sıra Sonax motor temizleme ve koruma ürünlerine yüzde 50 indirim ile sahip oluyor. Ayrıca Bosch Car Service’lerde yapılacak periyodik bakımlarda ve yedek parçalarda  yüzde 35 indirim ve ücretsiz check-up hakkı kazanılıyor.    

 

Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde Yapı Kredi Mobil içerisinde yer alan Yapı Kredi Pay - QR Kod ile Ödeme özelliğini kullanan müşterilerine 3 taksit imkanı sunuyor.

 

1 Temmuz - 31 Temmuz arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, gib.gov.tr’deki ödeme yöntemleri arasından Yapı Kredi Pay seçildikten sonra Yapı Kredi Mobil “Kartlarım” menüsünden Yapı Kredi Pay-QR Kod ile Ödeme yöntemiyle MTV ödemeleri tamamlanabiliyor. Bu sayede Yapı Kredi müşterileri 100TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit imkanından yararlanabiliyor.

 

Kampanyada, ödemelerini Yapı Kredi şubeleri, internet şubesi, Yapı Kredi Mobil, www.gib.gov.tr ve Yapı Kredi ATM’leri üzerinden tamamlayan müşterilere ise 100 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 2 taksit imkanı sunuluyor.

 

Üstelik Yapı Kredi’nin sınırsız bankacılık hizmetlerini kullanarak ödeme yapan tüm kullanıcılar, Sonax’tan detaylı iç temizlik ve ozonla sterilizasyon hizmetinin yanı sıra Sonax motor temizleme ve koruma ürünlerine yüzde 50 indirim ile sahip oluyor. Ayrıca Bosch Car Service’lerde yapılacak periyodik bakımlarda ve yedek parçalarda  yüzde 35 indirim ve ücretsiz check-up hakkı kazanılıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.