YARIM SAATTE ŞİP ŞAK!

SİYASET 14.06.2018 - 09:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2436+ kez okundu.
 

YARIM SAATTE ŞİP ŞAK!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, 67 maddeyi yaklaşık 25 dakikada karara bağladı.  “HAYIRLARA VESİLE OLSUN” Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheri Bucak başkanlığında bir araya geldi. Başkanvekili Bucak, meclis üyelerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Bayram, ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için hayırlara vesile olsun” dedi.  “AĞIZ TADIYLA BAYRAM YAPSINLAR” Gündem dışı söz olan CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, bayrama girileceğini hatırlatarak çalışanlara ödenmeyen maaşlarının yatırılmasını çağrısında bulundu. Çetinkaya, “Bayrama çalışanlar da ağız tadıyla girsin” diye konuştu.  “KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANLARI İPTAL” Gündem maddelerinden kimi komisyonlara havale edildi, kimi ise oy birliği veya çokluğuyla kabul edildi. Bu arada, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar, Akıncılar ve Kışla mahallelerinde kentsel dönüşüm ve gelişim alanının iptaline ilişkin komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, 67 maddeyi yaklaşık 25 dakikada karara bağladı. 
“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”
Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheri Bucak başkanlığında bir araya geldi. Başkanvekili Bucak, meclis üyelerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Bayram, ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için hayırlara vesile olsun” dedi. 
“AĞIZ TADIYLA BAYRAM YAPSINLAR”
Gündem dışı söz olan CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, bayrama girileceğini hatırlatarak çalışanlara ödenmeyen maaşlarının yatırılmasını çağrısında bulundu. Çetinkaya, “Bayrama çalışanlar da ağız tadıyla girsin” diye konuştu. 
“KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANLARI İPTAL”
Gündem maddelerinden kimi komisyonlara havale edildi, kimi ise oy birliği veya çokluğuyla kabul edildi. Bu arada, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar, Akıncılar ve Kışla mahallelerinde kentsel dönüşüm ve gelişim alanının iptaline ilişkin komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.