YAŞANABİLİR BİR YEŞİLYURT VAADEDİYORUM

GÜNDEM 27.03.2019 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2184+ kez okundu.
 

YAŞANABİLİR BİR YEŞİLYURT VAADEDİYORUM

Yeşilyurt mahallesi muhtar adayı İsmail Yücesu:
  Yeşilyurt mahallesi muhtar adayı İsmail Yücesu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yücesu, "Mühür paralarının tek kuruşuna dahi dokunmayacağımıza, ihtiyacı olana vereceğimize söz veriyorum. Daha yaşanabilir bir Yeşilyurt için bizi seçin" dedi.  31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala muhtarlık heyecanı da artıyor. Yeşilyurt mahallesi muhtar adayı İsmail Yücesu, eşit bir düzen hakça bir yönetim için halkın oylarına talip olduğunu söyledi. Yücesu, seçilmesi halinde ihtiyacı olanlara yardım edilmesini sağlayacağını, kanal boyu kıyı düzenlemesinin yapılması için yerel yöneticilerle çalışacağını, kadınlar için istihdam alanları oluşturulmasına katkı sunarak taziye evleri oluşturulmasına katkı sunacağını dile getirdi. "Mahallemiz için özümüz de bir sözümüz de" diyen İsmail Yücesu ile birlikte görev yapacak azalar ise şöyle: Mehmet Erişmiş, Döne Özdemir, Mehmet Karakuş, Mülkiye Kurtar, Bayram Akçabay, Canan Doğan, Mustafa Boşnakoğlu, Ayten Hüveyli" 
Yeşilyurt mahallesi muhtar adayı İsmail Yücesu:

 

Yeşilyurt mahallesi muhtar adayı İsmail Yücesu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yücesu, "Mühür paralarının tek kuruşuna dahi dokunmayacağımıza, ihtiyacı olana vereceğimize söz veriyorum. Daha yaşanabilir bir Yeşilyurt için bizi seçin" dedi. 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala muhtarlık heyecanı da artıyor. Yeşilyurt mahallesi muhtar adayı İsmail Yücesu, eşit bir düzen hakça bir yönetim için halkın oylarına talip olduğunu söyledi. Yücesu, seçilmesi halinde ihtiyacı olanlara yardım edilmesini sağlayacağını, kanal boyu kıyı düzenlemesinin yapılması için yerel yöneticilerle çalışacağını, kadınlar için istihdam alanları oluşturulmasına katkı sunarak taziye evleri oluşturulmasına katkı sunacağını dile getirdi.
"Mahallemiz için özümüz de bir sözümüz de" diyen İsmail Yücesu ile birlikte görev yapacak azalar ise şöyle: Mehmet Erişmiş, Döne Özdemir, Mehmet Karakuş, Mülkiye Kurtar, Bayram Akçabay, Canan Doğan, Mustafa Boşnakoğlu, Ayten Hüveyli" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.