Yatırım yapmak isteyene yüzde 50 hibe var!

EKONOMİ 13.12.2020 - 17:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1724+ kez okundu.
 

Yatırım yapmak isteyene yüzde 50 hibe var!

  Kırsal Kalkınma Destekleri 14. etap yüzde 50 hibe desteği başvuruları sürüyor.    Hibe desteği verilecek yatırım konuları şöyle:  Tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar: Modern yeni seralar, Büyükbaş hayvancılık için sabit yatırımlar, Küçükbaş hayvancılık için sabit yatırımlar, Kültür mantarı üretimine yönelik sabit yatırımlar, Büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimhaneleri, Kanatlı kesimhaneleri. Tarımsal ürünlerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması, paketlenmesi ve depolanması: Tıbbi ve aromatik bitkilerin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, Bitkisel ürünlerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması, paketlenmesi ve depolanması, Hayvansal ürünlerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması, paketlenmesi ve depolanması, Çelik silo ve soğuk hava deposu,  Su ürünleri yetiştiriciliği: Denizlerde yetiştiricilik, İç sularda yetiştiricilik. Yenilenebilir enerji üretim tesisi Hayvansal ve bitkisel orijinli gübre işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması: Hayvansal orijinli gübre, Bitkisel orijinli gübre.  Başvurular 6 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek, hibe tutarı ise 250 bin lira ile 3 milyon lira arasında değişiyor.  Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü’ne başvurmaları isteniyor.

 

Kırsal Kalkınma Destekleri 14. etap yüzde 50 hibe desteği başvuruları sürüyor. 
 
Hibe desteği verilecek yatırım konuları şöyle: 
Tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar: Modern yeni seralar, Büyükbaş hayvancılık için sabit yatırımlar, Küçükbaş hayvancılık için sabit yatırımlar, Kültür mantarı üretimine yönelik sabit yatırımlar, Büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimhaneleri, Kanatlı kesimhaneleri.
Tarımsal ürünlerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması, paketlenmesi ve depolanması: Tıbbi ve aromatik bitkilerin işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması, Bitkisel ürünlerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması, paketlenmesi ve depolanması, Hayvansal ürünlerin işlenmesi, kurutulması, dondurulması, paketlenmesi ve depolanması, Çelik silo ve soğuk hava deposu, 
Su ürünleri yetiştiriciliği: Denizlerde yetiştiricilik, İç sularda yetiştiricilik.
Yenilenebilir enerji üretim tesisi
Hayvansal ve bitkisel orijinli gübre işlenmesi, paketlenmesi ve depolanması: Hayvansal orijinli gübre, Bitkisel orijinli gübre. 
Başvurular 6 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek, hibe tutarı ise 250 bin lira ile 3 milyon lira arasında değişiyor. 
Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü’ne başvurmaları isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.