Yatırımcının kırmızı halıyla karşılanacağı şehir: Adana

GÜNDEM 19.03.2019 - 17:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1366+ kez okundu.
 

Yatırımcının kırmızı halıyla karşılanacağı şehir: Adana

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının başkan adayı Hüseyin Sözlü, “Adana yatırımcı için yerel yönetimin kırmızı halıyla karşılacağı bir yerdir” dedi. 10 MİLYAR LİRALIK YATIRIM ALACAK Önümüzdeki dönemde Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi’nde iki büyük firmanın petrokimya tesisi yapacağını anlatan Başkan Sözlü, “Enerji İhtisas Bölgesi 1 milyar dolarık yatırımla bir ay sonra açılacak. Önümüzdeki 5-10 yıllık dönemde en az 10 milyarlık yatırımı bu bölge alacak” diye konuştu. CEYHAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HAZIR Enerji İhtisas Bölgesi altyapısına hizmet edecek Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımını Ceyhan Belediye Başkanlığı döneminde başlattığını anımsıtan Başkan Hüseyin Sözlü, “Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’ni de yatırıma hazır hale getirdik” dedi. ADANALI TABİRİ Başkan Hüseyin Sözlü, yayında soru üzerine Adanalıları şöyle tarif etti: “Karnından konuşmaz. Açık sözlü, delikanlıdır, yalan söylemez, gözü pektir. Çanakkale Savaşı’nda bir bayırın adını Adana bayırı koyacak kadar gözükara insanların memleketidir Adana.” ATATÜRK’E İLHAM VEREN KENT Atatürk’ün,“Bende bu vakayiin ilk teşebbüs hissi bu memlekette, bu güzel Adana'da vücut bulmuştur” söznü hatıratan Sözlü, “Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk’e ilham veren kenttir Adana. Adanalı, yiğit, cömert ve misafirperverdir” diye konuştu  

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının başkan adayı Hüseyin Sözlü, “Adana yatırımcı için yerel yönetimin kırmızı halıyla karşılacağı bir yerdir” dedi.

10 MİLYAR LİRALIK YATIRIM ALACAK

Önümüzdeki dönemde Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi’nde iki büyük firmanın petrokimya tesisi yapacağını anlatan Başkan Sözlü, “Enerji İhtisas Bölgesi 1 milyar dolarık yatırımla bir ay sonra açılacak. Önümüzdeki 5-10 yıllık dönemde en az 10 milyarlık yatırımı bu bölge alacak” diye konuştu.

CEYHAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ HAZIR

Enerji İhtisas Bölgesi altyapısına hizmet edecek Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’nin yapımını Ceyhan Belediye Başkanlığı döneminde başlattığını anımsıtan Başkan Hüseyin Sözlü, “Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi’ni de yatırıma hazır hale getirdik” dedi.

ADANALI TABİRİ

Başkan Hüseyin Sözlü, yayında soru üzerine Adanalıları şöyle tarif etti: “Karnından konuşmaz. Açık sözlü, delikanlıdır, yalan söylemez, gözü pektir. Çanakkale Savaşı’nda bir bayırın adını Adana bayırı koyacak kadar gözükara insanların memleketidir Adana.”

ATATÜRK’E İLHAM VEREN KENT

Atatürk’ün,“Bende bu vakayiin ilk teşebbüs hissi bu memlekette, bu güzel Adana'da vücut bulmuştur” söznü hatıratan Sözlü, “Kurtuluş Savaşı’nda Atatürk’e ilham veren kenttir Adana. Adanalı, yiğit, cömert ve misafirperverdir” diye konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.