YAVRU TİLKİYE CEYHAN BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

11.06.2018 - 09:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1384+ kez okundu.
 

YAVRU TİLKİYE CEYHAN BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

Ceyhan kırsalında vatandaşlar tarafından bulunan ve ölmek üzere olan yavru tilkiye Ceyhan Belediyesi sahip çıktı.   Vatandaşların ihbarı üzerine Ceyhan Belediyesi Zabıta ekipleri harekete geçerek yavru Tilkiyi bulunduğu yerden alarak hayvan barınağına getirdi. Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın talimatı ile veterinerler tarafından tedavisi yapılarak karnı doyuruldu. Hayvan barınağında sağlığına kavuşturulan yavru tilki Doğa Koruma ekiplerine teslim edildi.   Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan Zabıta Müdürü Mustafa Yeşbek, “Vatandaşların ihbarı üzerine ekiplerimiz Kıvrıklı mahallemiz kırsalında bitkin ve yaralı vaziyette olan yavru tilkiyi alarak dairemize getirdiler. Başkanımız Ali Alper Boydak beyin talimatı ile veterinerlerimiz ölmek üzere olan tilkinin tedavisini yaparak iki gün gözetimde tuttu. Sağlığına kavuşan Tilki’yi yetkilere teslim etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.   Doğa kuma Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edilen yavru Tilki doğal yaşam alanına bırakılmak üzere götürüldü.  

Ceyhan kırsalında vatandaşlar tarafından bulunan ve ölmek üzere olan yavru tilkiye Ceyhan Belediyesi sahip çıktı.

 

Vatandaşların ihbarı üzerine Ceyhan Belediyesi Zabıta ekipleri harekete geçerek yavru Tilkiyi bulunduğu yerden alarak hayvan barınağına getirdi. Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın talimatı ile veterinerler tarafından tedavisi yapılarak karnı doyuruldu. Hayvan barınağında sağlığına kavuşturulan yavru tilki Doğa Koruma ekiplerine teslim edildi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan Zabıta Müdürü Mustafa Yeşbek, “Vatandaşların ihbarı üzerine ekiplerimiz Kıvrıklı mahallemiz kırsalında bitkin ve yaralı vaziyette olan yavru tilkiyi alarak dairemize getirdiler. Başkanımız Ali Alper Boydak beyin talimatı ile veterinerlerimiz ölmek üzere olan tilkinin tedavisini yaparak iki gün gözetimde tuttu. Sağlığına kavuşan Tilki’yi yetkilere teslim etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Doğa kuma Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edilen yavru Tilki doğal yaşam alanına bırakılmak üzere götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.