YAZ BİTMEDEN ŞAHANE BİR TATİL İSTEYENLER? BU HABERE DİKKAT!

DÜNYA 18.09.2018 - 15:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1866+ kez okundu.
 

YAZ BİTMEDEN ŞAHANE BİR TATİL İSTEYENLER? BU HABERE DİKKAT!

Sedat Tahir A.Ş. Cook markası  sosyal medya hesaplarından yayınlanacak duyurular yolu ile takipçilerinin katılabileceği  yarışmalara bir yenisini ekledi.  “Tadı damağımda” konsepti ile 27 eylül’de gerçekleştirilecek  yarışma ve etkinlikte aynı zamanda  Dünya Turizm günü kutlanacak.  Cookmutfagi  hesabını takip edenlerin katılacağı ve en güzel yemeği yapanlar arasından  seçilecek olan yarışmacı hediye tatil çeki kazanacak.  Bunun için yapmanız gereken sadece @cookmutfagi hesabını takip etmek.     13.09.2018 İstanbul   Sedat Tahir A.Ş. Cook markasının 27 Eylül’de gerçekleşecek “Tadı Damağımda” etkinliğine katılacak olan 25 kişiyi belirlemek üzere, 17-23 Eylül tarihleri arasında sosyal medya üzerinden yarışma başlatılacak.   Sedat Tahir A.Ş. Genel Müdür yardımcısı Gökhan Tiritoğlu yarışmayla ilgili olarak ; “Takipçilerimizden gidip gördükleri yerlerde, yedikleri yemeklerin görselini ya da adını ve nerede yediklerini #tadıdamağımda ve #cookmutfagi hashtagini kullanarak bizimle paylaşmalarını isteyeceğiz. 24 Eylül tarihinde etkinliğe katılacak adayları yine sosyal medya hesaplarımızdan açıklayacağız. Etkinliğimize katılacak yarışmacılara profesyonel şef eşliğinde yemek yaptırıyoruz. Şefimizin seçeceği en başarılı yemek sahibi ise hediye tatil çeki kazanacak.   Yarışmaya katılmak için gereken kriterler ise şöyle sıralanıyor; 18 ve üstü yaş grubunda olmaları,  sosyal medya profillerinin açık olması, @cookmutfagi hesabını takip etmeleri  İstanbul’da yaşıyor olmaları

Sedat Tahir A.Ş. Cook markası  sosyal medya hesaplarından yayınlanacak duyurular yolu ile takipçilerinin katılabileceği  yarışmalara bir yenisini ekledi.  “Tadı damağımda” konsepti ile 27 eylül’de gerçekleştirilecek  yarışma ve etkinlikte aynı zamanda  Dünya Turizm günü kutlanacak.  Cookmutfagi  hesabını takip edenlerin katılacağı ve en güzel yemeği yapanlar arasından  seçilecek olan yarışmacı hediye tatil çeki kazanacak.  Bunun için yapmanız gereken sadece @cookmutfagi hesabını takip etmek.

 

 

13.09.2018 İstanbul

 

Sedat Tahir A.Ş. Cook markasının 27 Eylül’de gerçekleşecek “Tadı Damağımda” etkinliğine katılacak olan 25 kişiyi belirlemek üzere, 17-23 Eylül tarihleri arasında sosyal medya üzerinden yarışma başlatılacak.

 

Sedat Tahir A.Ş. Genel Müdür yardımcısı Gökhan Tiritoğlu yarışmayla ilgili olarak ; “Takipçilerimizden gidip gördükleri yerlerde, yedikleri yemeklerin görselini ya da adını ve nerede yediklerini #tadıdamağımda ve #cookmutfagi hashtagini kullanarak bizimle paylaşmalarını isteyeceğiz. 24 Eylül tarihinde etkinliğe katılacak adayları yine sosyal medya hesaplarımızdan açıklayacağız. Etkinliğimize katılacak yarışmacılara profesyonel şef eşliğinde yemek yaptırıyoruz. Şefimizin seçeceği en başarılı yemek sahibi ise hediye tatil çeki kazanacak.

 

Yarışmaya katılmak için gereken kriterler ise şöyle sıralanıyor;

  • 18 ve üstü yaş grubunda olmaları,
  •  sosyal medya profillerinin açık olması,
  • @cookmutfagi hesabını takip etmeleri
  •  İstanbul’da yaşıyor olmaları
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.