YAZ FUTBOL OKULU KAYITLARI DEVAM EDİYOR

SPOR 06.06.2017 - 11:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2255+ kez okundu.
 

YAZ FUTBOL OKULU KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Yaz Futbol Okulu’ kurs kayıtları devam ediyor.
Yaz kurslarına 8-16 yaş gurubu çocuklar kayıt yaptırabilecekler. Yüreğirli çocukları futbol okuluna çağıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Çocuklar zamanını hem en iyi şekilde değerlendirecek, hem de futbolu uzman antrenörlerden öğrenecekler” dedi. Yaz kursları 10 Temmuz'da başlaması planlanıyor.   SPOR MALZEMELERİ YÜREĞİR BELEDİYESİNDEN Yüreğir'de spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan "Her yıl amatör spor kulüplerine en kalitelisinden malzeme desteği veriyoruz. Yaz spor okuluna gelen ve gelecek olan bütün çocuklarımızın malzemelerini de ücretsiz olarak biz veriyoruz. En son 19 Mayıs Gençlik Haftasında turnuva düzenledik. Düzenlenen turnuvada 3 bin çocuğumuzu spora yönlendirmek için malzeme yardımında bulunduk. Bulunmaya da devam ediyoruz. Yaz spor okuluna katılacak olan çocuklarımızın da malzemelerini de bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da biz vereceğiz." şeklinde 
Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Yaz Futbol Okulu’ kurs kayıtları devam ediyor.

Yaz kurslarına 8-16 yaş gurubu çocuklar kayıt yaptırabilecekler. Yüreğirli çocukları futbol okuluna çağıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Çocuklar zamanını hem en iyi şekilde değerlendirecek, hem de futbolu uzman antrenörlerden öğrenecekler” dedi. Yaz kursları 10 Temmuz'da başlaması planlanıyor.

 

SPOR MALZEMELERİ YÜREĞİR BELEDİYESİNDEN

Yüreğir'de spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan "Her yıl amatör spor kulüplerine en kalitelisinden malzeme desteği veriyoruz. Yaz spor okuluna gelen ve gelecek olan bütün çocuklarımızın malzemelerini de ücretsiz olarak biz veriyoruz. En son 19 Mayıs Gençlik Haftasında turnuva düzenledik. Düzenlenen turnuvada 3 bin çocuğumuzu spora yönlendirmek için malzeme yardımında bulunduk. Bulunmaya da devam ediyoruz. Yaz spor okuluna katılacak olan çocuklarımızın da malzemelerini de bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da biz vereceğiz." şeklinde 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.