YAZAR AYÇA ÖZTORUN’UN ÖYKÜSÜ FİLM OLUYOR.

26.01.2018 - 12:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2478+ kez okundu.
 

YAZAR AYÇA ÖZTORUN’UN ÖYKÜSÜ FİLM OLUYOR.

  Adana Kozan’lı Yazarımız Ayça Öztorun’un kaleme aldığı, hikâye, proje tasarım ve senaryosunu yazdığı film festivale hazırlanıyor.   BAŞROL OYUNCU SIR GİBİ SAKLANIYOR.    Filmin içeriği şimdilik gizli tutulurken, filmde oynayacak Sanatçıların adı da açıklanmıyor. Fragmanı çıkana kadar hiç bir oyuncunun adını açıklanmayacağını ve sürpriz bir ismin ana karakter olduğunu söyleyen Ayça Öztorun, sadece çocuk oyuncuyu kısa bir süre sonra medyada açıklayacağını söyledi.  31 Mart’ta gösterime girecek olan filmi Statü Yapım üstlendi.    STATÜ FİLM ÇUKUROVA’DA FİLM ÇEKİM HAZIRLIKLARINA BAŞLADI.    Yapımcı Galip Güner; “ Hikâyesi, proje tasarımı ve Senaryosu Ayça Öztorun’a ait olan filmimizin konusu olağan üstü güzel, eseri filmle ölümsüzleştireceğimize, izleyenlerin belleklerinde kalacağına ve çok ses getireceğine inanıyorum” dedi. Yapımcı Galip Güner’de başrol oyuncunun adını açıklamayarak, sürpriz isim herkesi şaşırtacak dedi.   

 

Adana Kozan’lı Yazarımız Ayça Öztorun’un kaleme aldığı, hikâye, proje tasarım ve senaryosunu yazdığı film festivale hazırlanıyor.

 

BAŞROL OYUNCU SIR GİBİ SAKLANIYOR. 

 

Filmin içeriği şimdilik gizli tutulurken, filmde oynayacak Sanatçıların adı da açıklanmıyor. Fragmanı çıkana kadar hiç bir oyuncunun adını açıklanmayacağını ve sürpriz bir ismin ana karakter olduğunu söyleyen Ayça Öztorun, sadece çocuk oyuncuyu kısa bir süre sonra medyada açıklayacağını söyledi. 

31 Mart’ta gösterime girecek olan filmi Statü Yapım üstlendi. 

 

STATÜ FİLM ÇUKUROVA’DA FİLM ÇEKİM HAZIRLIKLARINA BAŞLADI. 

 

Yapımcı Galip Güner; “ Hikâyesi, proje tasarımı ve Senaryosu Ayça Öztorun’a ait olan filmimizin konusu olağan üstü güzel, eseri filmle ölümsüzleştireceğimize, izleyenlerin belleklerinde kalacağına ve çok ses getireceğine inanıyorum” dedi.

Yapımcı Galip Güner’de başrol oyuncunun adını açıklamayarak, sürpriz isim herkesi şaşırtacak dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.