Yemeğini Yediği Dükkandan Para Çalan Hırsız Dayaktan Kaçamadı

22.04.2017 - 08:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2312+ kez okundu.
 

Yemeğini Yediği Dükkandan Para Çalan Hırsız Dayaktan Kaçamadı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir esnaf, kutudan parasını çaldığını iddia ettiği genci yakalayarak herkesin gözü önünde dövdü.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir esnaf, kutudan parasını çaldığını iddia ettiği genci yakalayarak herkesin gözü önünde dövdü. Yaşananlar ise kameralara yansıdı. EKMEK ARASI DÖNER VERDİ Edinilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Aligör Mahallesinde yaşandı. Mahallede dönercilik yapan Kemal Ö. isimli esnaf, yanına gelerek aç olduğunu ve parasının olmadığını söylediği bir genci içeri alarak ekmek arası döner verdi. İddiaya göre içeride yemek yiyen genç, iş yeri sahibi müşterileriyle ilgilenmek için dışarı çıkınca masanın üstündeki kutunun içerisindeki paraları çaldı. Müşterinin verdiği paranın üstünü vermek için kutuya bakan iş yeri sahibi, paralarının yerinde olmadığını görünce içeride yemek yiyen gençten şüphelendi. Gencin ceplerini arayan Kemal Ö., paraların cebinde olduğunu gördü. PARAYI ALDIKTAN SONRA TOKAT ATTI Yaşanan bağrışmalar nedeniyle dönercinin komşuları iş yerine gelerek durumu anlamaya çalıştı. Parasının çalındığını söyleyen iş yeri sahibi, sinirlerine hakim olamayarak herkesin gözü önünde ismi öğrenilemeyen gence tokat attı. Olay yerindeki vatandaşların da araya girmesiyle iş yeri sahibinin elinde kurtulan genç kaçarak uzaklaştı. ''GÜZEL DE BİR DAYAK ÇEKTİM'' Yemek verdiği gencin paralarını çaldığı için dövdüğünü söyleyen Kemal Ö., "Geldi, aç olduğunu söyledi. Kendisine bir dürüm verdim ve beklemesini istedim. Dürümü müşteriye verdikten sonra içeriye gelip baktığımda paramı çıkartıp götürdüğünü anladım. Kendisini çağırdım ama beni dinlemeden kaçtı. Güzel de bir dayak çektim." dedi.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir esnaf, kutudan parasını çaldığını iddia ettiği genci yakalayarak herkesin gözü önünde dövdü.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir esnaf, kutudan parasını çaldığını iddia ettiği genci yakalayarak herkesin gözü önünde dövdü. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

EKMEK ARASI DÖNER VERDİ

Edinilen bilgilere göre olay, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Aligör Mahallesinde yaşandı. Mahallede dönercilik yapan Kemal Ö. isimli esnaf, yanına gelerek aç olduğunu ve parasının olmadığını söylediği bir genci içeri alarak ekmek arası döner verdi. İddiaya göre içeride yemek yiyen genç, iş yeri sahibi müşterileriyle ilgilenmek için dışarı çıkınca masanın üstündeki kutunun içerisindeki paraları çaldı. Müşterinin verdiği paranın üstünü vermek için kutuya bakan iş yeri sahibi, paralarının yerinde olmadığını görünce içeride yemek yiyen gençten şüphelendi. Gencin ceplerini arayan Kemal Ö., paraların cebinde olduğunu gördü.

PARAYI ALDIKTAN SONRA TOKAT ATTI

Yaşanan bağrışmalar nedeniyle dönercinin komşuları iş yerine gelerek durumu anlamaya çalıştı. Parasının çalındığını söyleyen iş yeri sahibi, sinirlerine hakim olamayarak herkesin gözü önünde ismi öğrenilemeyen gence tokat attı. Olay yerindeki vatandaşların da araya girmesiyle iş yeri sahibinin elinde kurtulan genç kaçarak uzaklaştı.

''GÜZEL DE BİR DAYAK ÇEKTİM''

Yemek verdiği gencin paralarını çaldığı için dövdüğünü söyleyen Kemal Ö., "Geldi, aç olduğunu söyledi. Kendisine bir dürüm verdim ve beklemesini istedim. Dürümü müşteriye verdikten sonra içeriye gelip baktığımda paramı çıkartıp götürdüğünü anladım. Kendisini çağırdım ama beni dinlemeden kaçtı. Güzel de bir dayak çektim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.