YENİ BAŞKAN ÇAKIN EMNİYET’TE

GÜNDEM 13.03.2018 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2137+ kez okundu.
 

YENİ BAŞKAN ÇAKIN EMNİYET’TE

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni başkanı Ahmet Kurtul Çakın ile yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti.    Çakın, Emniyet Müdürü Yıldız’a iyi niyet temennilerinde bulunarak başarı diledi. Yönetim kurulu üyeleri ile Emniyet Müdürü Yıldız’a çiçek takdim eden Başkan Çakın, “Allah yapacağınız görevlerde muvaffakiyetler versin” dedi.     Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise Adana’da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Başkanı Ahmet Kurtul Çakın ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
 
 
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni başkanı Ahmet Kurtul Çakın ile yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti. 
 
Çakın, Emniyet Müdürü Yıldız’a iyi niyet temennilerinde bulunarak başarı diledi. Yönetim kurulu üyeleri ile Emniyet Müdürü Yıldız’a çiçek takdim eden Başkan Çakın, “Allah yapacağınız görevlerde muvaffakiyetler versin” dedi.  
 
Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise Adana’da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Başkanı Ahmet Kurtul Çakın ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.