“Yeni bir Türkiye’ye uyanacağız”

SİYASET 22.06.2018 - 12:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2640+ kez okundu.
 

“Yeni bir Türkiye’ye uyanacağız”

İYİ Parti Adana Milletvekili adayı Mehmet Metanet Çulhaoğlu, “25 Haziran sabahı yeni bir Türkiye ile uyanacağız”dedi. Çulhaoğlu, il ve ilçe gezilerinde tüm vatandaşların genel başkanları Meral Akşener’in selamını ilettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızdan gelen bu sevgi seli bizleri oldukça mutlu etmekte, yarınlara daha güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Ancak bazı vatandaşlarımız korktukları için İYİ Partiyi desteklediklerini ifade edemiyorlar. Bu korku imparatorluğunu yıkacağız” dedi.
Görüştükleri her vatandaştan olumlu cevaplar aldıklarını belrten Metanet Çulhaoğlu, “İYİ Parti ve genel Başkanımız Meral Akşener ‘e büyük teveccüh var. İnanıyorum ki halkımız esarete değil cesarete oy verecektir” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millet bahçesi ve kıraathane vaadini de eleştiren Çulhaoğlu, “İşsize, iş imkanı sağlaması gerekirken o insanları bahçelere ve kıraathanelere davet ediyor. ‘Çay, kek bedava’ diyor . Böyle bir düşünce ile ülke kalkınabilir mi? Buradan Erdoğan’ın gerçekten vatandaştan koptuğunu, alay ettiğini anlamaktayız” dedi.  İktidarın, bir çok alanda yahlış yaptığını, bu durumun ülkeyi zor duruma düşürdüğünü söyleyen İY Parti Adana 2’nci sıra milletvekili adayı M. Metanet Çulhaoğlu,  şunları kaydetti: “Tarımda ve gıdada kendimize yettiğimiz gibi dışarıya da ihraç eden bir ülke iken bugün gelinen nokta yürekler acısıdır. Buğday, pamuk, pancar ve bir çok ürünü dışarıdan ithal eder duruma geldik. Fındık ve pancar bizim stratejik ürünümüzdür.  Hayvanlar onun küspesini yer, pancara kota geldi böylece hayvancılık bitti. Türkiye geneli, Çukurova , Muş Ovası, Bitlis Ovası, Konya Ovası hepsinde ekili alan azaldı. Çiftçilerimiz maliyetten dolayı ekim yapamaz duruma geldi.Tavukçuluğu, hayvancılığı bitirdiler. Hem inek, hem saman ithal eden bir ülke olduk. Ekonomiyi,tarımı sanayileştiren bir bakış ile bu ülkeyi kalkındıracağız. İşsizlik oranını çok kısa bir sürede düşüreceğiz. İktidarın dış politikadaki vahim yanlışları, bölge ülkelerindeki istikrarsızlığı derinleştirmiştir. Ülkemiz komşularımızla küs, Avrupalı ile kavgalı. Hiçbir ülkeye güven vermeyen, Ortadoğu’nun politik bataklığına sürüklenmiş, çöküş tablosu ile karşı karşıya bırakılmıştır.  55 milyon insanımız açlık sınırında yaşıyor. Türkiye’yi emperyalizme hizmet eden iktidardan kurtaracak, milli ülkümüzü yeniden var edeceğiz. Partimiz, tüm zorluklara rağmen seçime girmeyi başarmış ve çok iyi sonuç alacaktır. Genel Başkanımız Meral Akşener’in, Türkiye’nin kendi geleceğini tayin etme hakkını yeniden elde edeceğini ve  özgür, üreten bir Türkiye haline getireceğini biliyoruz. Bu inancımızla genel başkanımız ve İYİ Parti’yi bir vatan borcu olarak destekleyeceğinizi ümit ediyorum.  Tüm seçmenlerimizi daha iyi bir Türkiye, huzur, refah ve kardeşlik için İYİ Parti çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Bu seçim’in tüm ulusumuza hayırlar, getirmesini temenni ediyorum.”
İYİ Parti Adana Milletvekili adayı Mehmet Metanet Çulhaoğlu, “25 Haziran sabahı yeni bir Türkiye ile uyanacağız”dedi. Çulhaoğlu, il ve ilçe gezilerinde tüm vatandaşların genel başkanları Meral Akşener’in selamını ilettiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızdan gelen bu sevgi seli bizleri oldukça mutlu etmekte, yarınlara daha güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Ancak bazı vatandaşlarımız korktukları için İYİ Partiyi desteklediklerini ifade edemiyorlar. Bu korku imparatorluğunu yıkacağız” dedi.

Görüştükleri her vatandaştan olumlu cevaplar aldıklarını belrten Metanet Çulhaoğlu, “İYİ Parti ve genel Başkanımız Meral Akşener ‘e büyük teveccüh var. İnanıyorum ki halkımız esarete değil cesarete oy verecektir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millet bahçesi ve kıraathane vaadini de eleştiren Çulhaoğlu, “İşsize, iş imkanı sağlaması gerekirken o insanları bahçelere ve kıraathanelere davet ediyor. ‘Çay, kek bedava’ diyor . Böyle bir düşünce ile ülke kalkınabilir mi? Buradan Erdoğan’ın gerçekten vatandaştan koptuğunu, alay ettiğini anlamaktayız” dedi. 

İktidarın, bir çok alanda yahlış yaptığını, bu durumun ülkeyi zor duruma düşürdüğünü söyleyen İY Parti Adana 2’nci sıra milletvekili adayı M. Metanet Çulhaoğlu,  şunları kaydetti:

“Tarımda ve gıdada kendimize yettiğimiz gibi dışarıya da ihraç eden bir ülke iken bugün gelinen nokta yürekler acısıdır. Buğday, pamuk, pancar ve bir çok ürünü dışarıdan ithal eder duruma geldik. Fındık ve pancar bizim stratejik ürünümüzdür.  Hayvanlar onun küspesini yer, pancara kota geldi böylece hayvancılık bitti. Türkiye geneli, Çukurova , Muş Ovası, Bitlis Ovası, Konya Ovası hepsinde ekili alan azaldı. Çiftçilerimiz maliyetten dolayı ekim yapamaz duruma geldi.Tavukçuluğu, hayvancılığı bitirdiler. Hem inek, hem saman ithal eden bir ülke olduk. Ekonomiyi,tarımı sanayileştiren bir bakış ile bu ülkeyi kalkındıracağız. İşsizlik oranını çok kısa bir sürede düşüreceğiz. İktidarın dış politikadaki vahim yanlışları, bölge ülkelerindeki istikrarsızlığı derinleştirmiştir. Ülkemiz komşularımızla küs, Avrupalı ile kavgalı. Hiçbir ülkeye güven vermeyen, Ortadoğu’nun politik bataklığına sürüklenmiş, çöküş tablosu ile karşı karşıya bırakılmıştır.  55 milyon insanımız açlık sınırında yaşıyor. Türkiye’yi emperyalizme hizmet eden iktidardan kurtaracak, milli ülkümüzü yeniden var edeceğiz. Partimiz, tüm zorluklara rağmen seçime girmeyi başarmış ve çok iyi sonuç alacaktır. Genel Başkanımız Meral Akşener’in, Türkiye’nin kendi geleceğini tayin etme hakkını yeniden elde edeceğini ve  özgür, üreten bir Türkiye haline getireceğini biliyoruz. Bu inancımızla genel başkanımız ve İYİ Parti’yi bir vatan borcu olarak destekleyeceğinizi ümit ediyorum.  Tüm seçmenlerimizi daha iyi bir Türkiye, huzur, refah ve kardeşlik için İYİ Parti çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Bu seçim’in tüm ulusumuza hayırlar, getirmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.