YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

SİYASET 14.09.2018 - 13:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2415+ kez okundu.
 

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, yeni eğitim öğretim yılı için bir mesaj yayımladı.     Başkan Boydak mesajında, "İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin vazifesidir” dedi.   BOYDAK; BÜTÜN HEDEFLERİMİZ DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEK KURMAK   Başkan Boydak,"Fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin yanı sıra araç gereç, teçhizat ve donanım noktasında da büyük ilerlemelerin sağlandığı ülkemizde, çocuklarımız artık daha iyi şartlarda eğitim almaktadır. Ülkenin ve ilçemizin gelişimine katkı sağlayan eğitim yatırımlarının günden güne artacağını umut ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.  

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, yeni eğitim öğretim yılı için bir mesaj yayımladı.

 

 

Başkan Boydak mesajında, "İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin vazifesidir” dedi.

 

BOYDAK; BÜTÜN HEDEFLERİMİZ DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEK KURMAK

 

Başkan Boydak,"Fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin yanı sıra araç gereç, teçhizat ve donanım noktasında da büyük ilerlemelerin sağlandığı ülkemizde, çocuklarımız artık daha iyi şartlarda eğitim almaktadır. Ülkenin ve ilçemizin gelişimine katkı sağlayan eğitim yatırımlarının günden güne artacağını umut ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.